1.

Application of Various Concentrations of Essential Oils of Savory, Ajowan and Thyme to Maintain Quality and Shelf Life of Gladiolus Cut Flower

دوره 3، شماره 1، شهریور 2016، صفحه 33-41
Seyed Hossein Mirdehghan؛ Zahra Aghamolaei

2.

Effect of Hydro-Alcoholic Extract of Rosemary on Lipid Profile and Liver Enzymes in Male Wistar Rats Fed with High-Fat Diet

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 اردیبهشت 1401
Akram Irannejad؛ Saeed Khatamsaaz؛ Mohamad Javad Mokhtari

3.

Effects of Phenological Stage and Elevation on Phytochemical Characteristics of Essential Oil of Teucrium polium L. and Teucrium orientale L.

دوره 6، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 89-99
Zahra Reaisi؛ Mehrab Yadegari؛ Hamze Ali Shirmardia

4.

Fatty Acid Profiling and Oil Content Variation among Iranian Fennel (Foeniculum vulgare Mill. var. vulgare) Landraces

دوره 10، شماره 2، تیر 2023، صفحه 193-202
Ali Izadi-Darbandi؛ Azam Akbari؛ Keivan Bahmani؛ Ryan Warner؛ Mohsen Ebrahimi؛ Hossein Ramshini

5.

Identification of Suitable Parents for Essential Oil Yield in Coriander Half-sib Families under Different Environmental Conditions

دوره 9، شماره 2، تیر 2022، صفحه 201-212
Aram Sharifi-Zagheh؛ Amir Gholizadeh؛ Behzad Sorkhilalehloo؛ Mostafa Khodadadi

6.

Influence of hydrogel polymer and NO3-: NH4+ ratios on dill (Anethum graveolens L.) seed essential oil composition and yield

دوره 21، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 91-101
Hossein Shekofteh؛ Nava Salari

7.

Isolation, identification and biodiversity of endophytic fungi o Thymus

دوره 5، شماره 1، شهریور 2015، صفحه 43-50
Sahar Masumi؛ Soheila Mirzaei؛ Doustmorad Zafari؛ Ramezan Kalvandi

8.

Piriformospora indica Culture Filtrate and Biofertilizer (Nitrokara) Promote Chicory (Cichorium intybus L.) Growth and Morpho-physiological Traits in an Aeroponic System and Soil Culture

دوره 7، شماره 4، دی 2020، صفحه 353-363
Afsaneh Rashnoo؛ Zahra Movahedi؛ Majid Rostami؛ Mehdi Ghabooli

9.

Quantity and Quality of Hyssop (Hyssopus officinalis L.) Affected by Precision Harvesting

دوره 8، شماره 3، آذر 2021، صفحه 291-304
Ali Saebi؛ Saeid Minaei؛ Ali Reza Mahdavian؛ Mohammad-Taghi Ebadi

10.

Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Fumaria vaillantii Extract at Three Phenological Stages Assayed by Various Methods

دوره 5، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 93-102
Mohammad Moghaddam؛ Seyed Naser Khaleghi Miran؛ Leila Mehdizadeh

11.

اثر اسید سالیسیلیک و پوتریسین بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی و اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 655-667
سمیه نجارزاده؛ جابر پناهنده؛ سعیده علیزاده سالطه؛ فریبرز زارع نهندی

12.

اثر پیش‌تیمار بذر گاوزبان بر برخی از خصوصیات بیوشیمیایی نشا در شرایط تنش شوری

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 839-843
عبدالکریم سرشتی؛ پژمان مرادی؛ ابراهیم هادوی

13.

اثر تاریخ کاشت و مقادیر مختلف کودهای دامی، شیمیایی و تلفیقی بر برخی صفات اگرومورفولوژیکی و اسانس بادرشبو

دوره 53، شماره 3، مهر 1401، صفحه 169-182
نسرین عباسی دهکردی؛ محمد رفیعی الحسینی؛ عبدالرزاق دانش شهرکی؛ افسانه بدل زاده

14.

اثر سالیسیلیک‌اسید‌ و متیل‎ ‎‏‌جاسمونات بر تولید فنل، فلاونوئید و رنگدانه‌های کالوس گیاه پروانش ‏‏(‏Catharanthus roseus L.‎‏)‏

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 1-10
عطیه نیازآذری؛ ویدا چالوی؛ سارا کبیرنتاج

15.

اثر کود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های شیمیایی و زیستی بر عملکرد دانه و ویژگی‌های بیوشیمیایی سیاه‌دانه در شرایط قطع آبیاری

دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 655-666
رقیه بامشاد؛ محمود رمرودی؛ محمدرضا اصغری پور

16.

ارزیابی کمی و کیفی اسانس برخی ارقام اصلاح‌ شده بابونه، بادرشبی و رازیانه در شرایط اقلیمی شهرکرد

دوره 17، شماره 4، دی 1394، صفحه 1101-1109
کرامت الله سعیدی؛ فروه السادات سیدی؛ محمود کیانی

17.

ارزیابی ویژگی‌های کمی، کیفی و جذب عناصر گیاه به‌لیمو (‏Lippia citriodora L.‎‏) تحت تاثیر ‏بیوچار، ورمی کمپوست و ریزوباکتری‌های محرک رشد گیاه

دوره 53، شماره 3، آذر 1401، صفحه 667-679
معصومه لایق حقیقی؛ بهلول عباس زاده

18.

امکان‏سنجی کشت پنج گونۀ دارویی در دشت‏های حوضۀ آبریز دریاچۀ نمک به ‏منظور استفاده در برنامه‏های اصلاح الگوی کشت

دوره 9، شماره 2، تیر 1401، صفحه 333-343
عباس پورمیدانی؛ حسین توکلی نکو؛ سید مهدی ادنانی

19.

بررسی اثرات حفاظتی گیاه رزماری و آویشن در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 جیره غذایی در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 71، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 82-92
حسن تاسا؛ احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو

20.

بررسی اثر برخی گیاهان دارویی بر پارامترهای هضم شکمبه‏ای در شرایط آزمایشگاهی

دوره 43، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 193-206
فاطمه نعمتی شیرزی؛ یوسف روزبهان؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ جواد رضائی

21.

بررسی اثر تیماردهی شستشوی بذر با اسید سولفوریک و آبیاری با آب شور بر روی جوانه‌زنی بذورZygophyllum fabago L.

دوره 73، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 802-815
اسماعیل شیدای کرکج؛ اسفندیار جهانتاب؛ زهرا محمودی

22.

بررسی اثر کاراگینان، عصاره زعفران محتوی نانو ذرات نقره و قارچ تریکودرما هارزانیوم بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis)

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 169-182
سیده مهسا حسینی؛ داریوش رمضان؛ مریم رحیمی؛ زینب محکمی؛ طیبه حدادی

23.

بررسی تأثیر زئولیت، هیدروژل و ورمی‎کمپوست بر برخی ویژگی‌های ریخت‌شناختی گیاه دارویی همیشه‌بهار

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 823-833
حسین شکفته؛ مریم عرب نژاد خانوکی

24.

بررسی تأثیر کم‌آبیاری بر توزیع ریشه و رشد رویشی گیاه رزماری

دوره 8، شماره 2، مهر 1397، صفحه 289-301
رسول اسدی؛ فرزاد حسن پور؛ میترا مهربانی؛ امین باقی زاده؛ فاطمه کاراتدیش

25.

بررسی تاثیرات قطر ریشه و دفعات تیغ‌زنی بر میزان شیره‌دهی

دوره 4، شماره 1، اسفند 1387
رضا امید بیگی؛ محمد رضا پیر مرادی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب