1.

اثر اسید ان فنیل فتالامیک بر تشکیل میوه و برخی شاخص های مورفولوژیک حبه های چهار رقم انگور(Vitis Vinifera L.)

دوره 43، شماره 1، مرداد 1391، صفحه 103-113
سیدضیاء نصرتی؛ مهدی حدادی نژاد؛ اله داد سلیم پور؛ رقیه جوانپور هروی

2.

عملکرد، حساسیت به آسیت و بازده اقتصادی در جوجه‏های گوشتی تحت ‌تأثیر برنامه خوراک‏دهی متناوب آردی ‌-‌ حبه

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 85-94
علیرضا عموئیان خاوه؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب