1.

Comparison of broiler performance, blood biochemistry, hematology and immune response when feed diets were supplemented with ginger essential oils or mannan-oligosaccharide

دوره 9، شماره 3، دی 2015، صفحه 195-205
Hossein Ali Ghasemi؛ Kamran Taherpour

2.

اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ

دوره 13، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 61-71
محمد زارعی؛ محمد احسانی؛ مهران ترکی

3.

اثر مقطعی استفاده از پربیوتیک مانان الیگوساکارید و بتا -1 و 3- گلوکان در عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت لیزوزیم سرم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 67، شماره 3، آذر 1393، صفحه 425-434
امیر حسین ناصری؛ رضا اکرمی

4.

بررسی تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پربیوتیک اینولین بر میزان رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی در ماهی پاکوی سیاه (Colossoma macropomum)

دوره 74، شماره 2، تیر 1398، صفحه 167-174
معصومه بحرکاظمی؛ عبدالکریم اسبوچین

5.

تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید در جیره غذایی بر برخی پیراسنجه های هماتولوژیک و بیوشیمی سرم خون بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 68، شماره 2، تیر 1394، صفحه 177-186
کیا امانی دنجی؛ مجید رازقی منصور؛ شایان قبادی؛ رضا اکرمی؛ میثم صالحی

6.

مطالعۀ پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با ایمونوژن

دوره 67، شماره 3، آذر 1393، صفحه 455-465
پیمان یاراحمدی؛ حمید فرحمند؛ حامد کلنگی میاندره؛ علیرضا میرواقفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب