1.

اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه¬های گوشتی در سه هفته آخر دوره پرورش

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 1-7
مسعود برزگر؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد

2.

اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی از جیره پایانی بر پایه گندم بر عملکرد، خاکستر استخوان و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 697-709
ناصر خاکشور؛ حیدر زرقی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی

3.

بررسی عملکرد و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو حاوی سطوح مختلف مکمل ویتامینی

دوره 13، شماره 2، زمستان 1390، صفحه 39-48
مجید الهیاری شهراسب؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد

4.

مقایسه سطوح مختلف مکمل ویتامینه در جیره پایانی بر عملکرد و پراکسیداسیون لیپیدی گوشت جوجه‌های گوشتی پرورش یافته در سیستم‌های بستر و قفس

دوره 43، شماره 1، بهار 1391، صفحه 11-21
مجید اله یاری شهراسب؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.