1.

اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و فراسنجه‌های کیفی تخم‌مرغ

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 245-254
محسن افشار منش؛ مریم رضائی پور؛ محمد سالارمعینی

2.

اثر محلول‎پاشی اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر برخی صفات مورفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد سورگوم (Sorghum bicolor L.) در سطوح مختلف آبیاری

دوره 53، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 55-67
محمد بهزاد امیری؛ یاسر اسماعیلیان؛ مهین آلبوغبیش

3.

تأثیر اسید آلی، پروبیوتیک و عصاره الکلی سرخارگل بر میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 70، شماره 3، مهر 1394، صفحه 293-299
حسین ابراهیمی؛ شعبان رحیمی؛ پژواک خاکی

4.

تاثیر سطوح مختلف مخلوط اسیدهای آلی و دو منبع مکمل متیونین بر عملکرد، شاخص‌های لاشه و دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی

دوره 43، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 41-49
علی اصغر ساکی؛ مرتضی افتخاری

5.

تولید کامبوچا با استفاده از شیره‌های طبیعی شاه‌توت و انگور به عنوان شیرین‌کننده و بستر تخمیر بر پایه‌ چای سبز و سیاه

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 343-353
مهدی احمدی؛ محمد حجتی؛ بهزاد ناصحی

6.

مقایسه اثر گیاهان دارویی، اسید آلی و آنتی بیوتیک در جیره حاوی جو و آنزیم بر عملکرد، فاکتورهای خونی، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی

دوره 13، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 19-27
مهدی عابدینی سانیجی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب