1.

اثر سویه‎‌‎های سودوموناس فلورسنس‎ ‎‏(‏Pseudomonas fluorescence‏) و اسید هیومیک بر برخی ‏صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی ختمی (‏Althaea officinalis L.‎‏)‏

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 617-632
مهدیه لشکری؛ سهراب محمودی؛ حسینعلی علیخانی؛ محمد حسن سیاری زهان

2.

اثر کاربرد دوسالۀ کمپوست زبالۀ شهری و کودهای شیمیایی بر تجمع فلزات سنگین در خاک و گیاه برنج

دوره 17، شماره 4، دی 1394، صفحه 881-892
آتنا قلی پور؛ مهدی قاجار سپانلو؛ محمد علی بهمنیار

3.

اثر کاربرد هم‌زمان بایوچار، باکتری آزوسپریلیوم لیپوفروم و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج (Oryza sativa L.) در دو شیوه آبیاری غرقابی و تناوبی

دوره 23، شماره 4، دی 1400، صفحه 760-743
محمد کاوه؛ محمدعلی اسماعیلی؛ همت اله پیردشتی؛ محمدرضا اردکانی

4.

اثر مصرف تلفیقی کود نیتروژنی و کمپوست بقایای نیشکر بر صفات کیفی و عملکرد دانه گندم تحت شرایط تنش گرمای آخر فصل اهواز

دوره 26، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 51-74
معصومه مکوندی؛ عبدالمهدی بخشنده؛ علی مشتطی؛ محمد رضا مرادی تلاوت؛ آیدین خدایی جوقان

5.

اثر ورمی‌کمپوست، هیومیک‌اسید و کود دامی بر عملکرد، خصوصیات بیوشیمیایی و فعالیت-های آنزیمی در چغندر قند (Beta vulgaris L.) تحت شرایط کم‌آبی

دوره 54، شماره 4، دی 1402، صفحه 61-78
سینا فتاحی قاضی؛ تورج میرمحمودی؛ حمزه حمزه

6.

ارزیابی اثر سطوح و انواع مختلف کود نیتروژن بر رشد، عملکرد زیستی و اسانس و ترکیبات آن در دو توده شوید

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 83-95
ابوالفضل باغبانی آرانی؛ ظهراب اداوی

7.

ارزیابی پتانسیل کودی لجن تصفیه‌خانه کشتارگاه صنعتی دام و اثر آن بر ویژگی‌های شیمیایی خاک (مطالعه موردی: کشتارگاه صنعتی دام سنندج)

دوره 51، شماره 6، شهریور 1399، صفحه 1405-1416
مهران غلامی؛ زاهد شریفی

8.

ارزیابی تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر بهبود رشد رویشی پاجوش‌های درخت خرمای رقم پیارم

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 129-133
عبدالامیر راهنما؛ عبدالحمید محبی

9.

ارزیابی تاثیر کودهای زیستی بر ویژگی های کمی و کیفی اسانس گیاه دارویی مرزه تابستانه ‏‏(‏Satureja hortensis L.‎‏)‏

دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 899-912
محمدرضا حاج سید هادی؛ محمد تقی درزی

10.

ارزیابی غلظت عناصر، عملکرد دانه و اسانس تاتوره (Datura stramonium L.) تحت اثرات مستقیم، تجمعی و باقیمانده سیستم‌های کشاورزی ارگانیک و متداول

دوره 50، شماره 2، تیر 1398، صفحه 159-180
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمدا قنبری؛ محمدرضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده

11.

ارزیابی کودهای شیمیایی، آلی و زیستی نیتروژن بر خصوصیات زراعی اکوتیپ‌های مختلف بزرک

دوره 16، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 487-503
فاطمه صادقی؛ علی تدین

12.

ارزیابی ویژگی‌های کمی، کیفی و جذب عناصر گیاه به‌لیمو (‏Lippia citriodora L.‎‏) تحت تاثیر ‏بیوچار، ورمی کمپوست و ریزوباکتری‌های محرک رشد گیاه

دوره 53، شماره 3، آذر 1401، صفحه 667-679
معصومه لایق حقیقی؛ بهلول عباس زاده

13.

بررسی اثرات کود اوره و مرغی بر رشد، عملکرد و کارایی زراعی مصرف نیتروژن در سیب‌زمینی در دو منطقه لرستان

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 129-145
محمد آصفی؛ محمود خرمی وفا؛ احمد اسماعیلی؛ محسن سعیدی

14.

بررسی اثر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و آبیاری بر عملکرد و کیفیت علوفه کینوا (Chenopodium quinoa Willd.)

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 15-29
دیبا شیخی سنندجی؛ غلامرضا حیدری؛ پرویز فتحی؛ زاهد شریفی؛ حبیب خداوردیلو

15.

بررسی کاربرد کود شیمیایی فسفر و ورمی‌کمپوست بر عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی گل‌راعی

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 203-213
شهلا شفیعی ادیب؛ مجید امینی دهقی؛ فاطمه شهبازی

16.

بهینه سازی رشد و عملکرد عروسک پشت پرده با کاربرد ورمی کمپوست در تراکم های مختلف کشت

دوره 17، شماره 4، دی 1394، صفحه 989-1001
لیلا تبریزی؛ حسین محمدی؛ رضا صالحی

17.

تأثیر الگوهای کشت مخلوط بر برخی ویژگی‏های کمی و کیفی علوفه گلرنگ و گاودانه در سیستم‌های کشت پرنهاده و کم‌نهاده

دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 445-460
آذین نجف آبادی؛ جلال جلیلیان؛ محمدرضا زردشتی

18.

تأثیر کاربرد درازمدت کمپوست زباله شهری بر غلظت عناصر پرمصرف در خاک و گیاه برنج

دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 753-764
مهرداد رنجبر؛ هادی قربانی؛ مهدی قاجارسپانلو

19.

تأثیر کاربرد مقادیر مختلف کود دامی و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و ترکیبات اسانس بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 711-721
محمدتقی درزی؛ رضا عطاپور؛ محمدرضا حاج سید هادی

20.

تأثیر کاربرد ورمی کمپوست بر میزان عناصر غذایی کم مصرف در خاک و غلظت آنها در گیاه گاوزبان

دوره 13، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 1-12
زهرا احمدآبادی؛ مهدی قاجار سپانلو؛ محمد علی بهمنیار

21.

تأثیر کود دامی و تنش کم‌آبی بر جذب عناصر غذایی و برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی در گیاه کاسنی (Cichorium intybus L.)

دوره 53، شماره 2، اردیبهشت 1401، صفحه 305-315
سعید حیدرزاده؛ امیر رحیمی؛ عبدالله حسن زاده قورت تپه؛ رضا امیرنیا؛ رقیه واحدی

22.

تأثیر کود دامی و زیستی حل کننده فسفات بر رشد، عملکرد و کیفیت اسانس گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.) در منطقه فیروزکوه

دوره 49، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 35-45
حسام میری؛ محمدتقی درزی

23.

تأثیر کود ‌دامی و محلول‌پاشی اسیدهای آمینه بر ویژگی‌های رشدی، عملکرد دانه و میزان اسانس گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L.)

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 777-786
امیر رضاخانی؛ محمد رضا حاج سید هادی

24.

تأثیرکودهای آلی و شیمیایی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی گیاه دارویی اسفرزه (Plantago ovata Forssk.)

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 601-614
عبدالشکور رئیسی؛ فاطمه نصرتی؛ حسین پیری

25.

تأثیر کودهای شیمیایی و ورمی‏کمپوست بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی کینوا

دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 209-220
افسانه سلطان زاده؛ احمد قنبری؛ اسماعیل سیدآبادی؛ مهدی دهمرده

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب