1.

بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی‏ های کمی و کیفی کیک اسفنجی

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 399-404
صدیف آزادمرد دمیرچی؛ پریسا راعی

2.

تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی، شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی

دوره 63، شماره 2، تیر 1387، صفحه 113-115
علیرضا صفاریان؛ نوردهر رکنی؛ افشین آخوند زاده بستی؛ علیرضا باهنر؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ نگین نوری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب