1.

Evaluating Contamination Level of Raw and Roasted Nuts Distributed in Commercial Markets in Mazandaran Province, Iran

دوره 14، شماره 2، تیر 2020، صفحه 167-176
Maryam Azizkhani؛ Fereshteh Jafari؛ Pouyan Haghighi؛ Maedeh Dehghan

2.

اثر چینه سرمایی بر صفات جوانه زنی بذر سه اکوتیپ فندق جنگلی (Corylus avellana L.)

دوره 71، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 1-12
یونس رستمی کیا؛ مسعود طبری کوچکسرایی؛ احمد اصغرزاده؛ احمد رحمانی

3.

اثر مبداء بذر و تلقیح میکوریزی بر مشخصه‌های رویشی و فیزیولوژیکی نهال‌های فندق در منطقه فندقلو

دوره 75، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 141-153
یونس رستمی کیا؛ محمد متینی زاد ه؛ احمد رحمانی

4.

بررسی شرایط مناسب برشته کردن برای جلوگیری از اکسیداسیون روغن فندق و بادام زمینی

دوره 34، شماره 1، فروردین 1382
رامین رادفر؛ حسن فاطمی؛ محمدعلی سحری

5.

بررسی مسائل کشت فندق و اثرات اقتصادی اجتماعی آن در منطقه اشکورات ( شهرستان رودسر)

دوره 35، شماره 2، تیر 1382
دکتر پرویز کردوانی؛ عیسی پور رمضان

6.

بررسی و تعیین درصد دیکوگامی ،اتوگامی وانتخاب بهترین گرده زا برای ارقام تجارتی فندق

دوره 37، شماره 4، اردیبهشت 1385
سونا حسین‌آوا؛ علی ایمانی؛ م. ماخنوف

7.

طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه اندازه بندی فندق

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 375-381
علی ماشاءاله کرمانی؛ شهریار کوراوند

8.

طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد دستگاه فندق‌شکن مخروطی

دوره 52، شماره 4، دی 1400، صفحه 549-565
علی ماشاءاله کرمانی؛ حسین مافی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب