1.

ارزیابی ریسک جیوه ناشی از مصرف ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii kutum ) در استان مازندران

دوره 64، شماره 3، مهر 1390، صفحه 243-257
سید مهدی حسینی؛ نوراله میرغفاری؛ نصرالله محبوبی صوفیانی؛ سید ولی حسینی

2.

بررسی میزان جیوه در میگوهای عرضه شده در بازار تهران

دوره 69، شماره 2، تیر 1393، صفحه 191-195
ساناز عراقیه فراهانی؛ سهیل اسکندری؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ محمدرسول هادیانی؛ َشهرام شعیبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب