1.

اثر ترکیبی پتاسیم و آهن بر عملکرد، کیفیت‌ میوه، کشمش و تحمل به‌ سرما در انگور

دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 737-754
سید مهدی میرباقری؛ روح الله کریمی؛ موسی رسولی

2.

استفاده از ماتریس هم-رخدادی سطح خاکستری برای طبقه بندی کشمش توده‌ای‌

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 951-961
مصطفی خجسته نژند؛ حامد رمضانی

3.

تأثیر سه روش خشک‌کردن بر ویژگی‌های بیوفیزیکی و بیوشیمیایی کشمش

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 475-491
روح الله کریمی؛ فرزاد میرزایی

4.

تعیین منحنی‌های هم دمای جذب رطوبت کشمش بیدانه سفید

دوره 10، شماره 2، مهر 1387، صفحه 115-126
محمد غلامی پرشکوهی؛ مجید رشیدی؛ بابک بهشتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب