1.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی وحسی دسر لبنی فرا سودمند دارای مالت جو بدون پوشینه

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 501-509
مهرناز امینی‌فر؛ سعیده میانی؛ مهران اعلمی؛ منصور غفارپور؛ فرناز دستمالچی؛ یحیی مقصودلو؛ مریم محمدی

2.

بررسی خواصی فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‌های زیست‌تخریب‌پذیر همی‌سلولز- ژلاتین

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 609-619
حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ مینا حسن زاده

3.

جایگزینی بخشی از ژلاتین با صمغ فارسی و استفاده از کندر برای تولید پاستیل فراسودمند

دوره 42، شماره 1، آبان 1390، صفحه 121-131
سلیمان عباسی؛ سودابه محمدی؛ سمیه رحیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب