تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,230 |
تعداد مقالات | 67,755 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,097,317 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,849,984 |
1. | بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی وحسی دسر لبنی فرا سودمند دارای مالت جو بدون پوشینه | |
دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 501-509 | ||
مهرناز امینیفر؛ سعیده میانی؛ مهران اعلمی؛ منصور غفارپور؛ فرناز دستمالچی؛ یحیی مقصودلو؛ مریم محمدی | ||
2. | بررسی خواصی فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای زیستتخریبپذیر همیسلولز- ژلاتین | |
دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 609-619 | ||
حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ مینا حسن زاده | ||
3. | جایگزینی بخشی از ژلاتین با صمغ فارسی و استفاده از کندر برای تولید پاستیل فراسودمند | |
دوره 42، شماره 1، آبان 1390، صفحه 121-131 | ||
سلیمان عباسی؛ سودابه محمدی؛ سمیه رحیمی | ||