1.

پیش‌بینی ماندگاری میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) تحت تاثیر اسانس نعناع فلفلی(Mentha piperita) ، دما و زمان نگهداری به روش تحلیل سطح پاسخ

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 417-430
لاله رومیانی؛ فاطمه شماعی

2.

مطالعه آلودگی به انگل‌های گرگارین در میگو‌‌های وحشی سرتیز (Parapenaeopsis stylifera) و پرورشی وانامی (Litopenaeus vannamei) استان خوزستان

دوره 66، شماره 1، فروردین 1390، صفحه 55-114
حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ بابا مخیر؛ وحید یاوری؛ علیرضا باهنر

3.

مقایسه‌ی اثر باسیلوس‌های تجاری و بومی (Bacillus subtilis ، Bacillus licheniformis) بر برخی شاخص‌های ایمنی و آنزیم‌های سرمی بدن لارو میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 74، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 84-92
داریوش عبداللهی آرپناهی؛ حجت الله جعفریان؛ مهدی سلطانی؛ مهسا نادری سامانی؛ احمد حسن پور فتاحی

4.

نقش حفاظتی لیکوریس و استار آنیس در عصاره ادویه میکس چینی بر حفظ کیفیت مینس میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی در دمای 4 درجه سانتی گراد

دوره 72، شماره 3، آذر 1398، صفحه 315-327
مهدی نیکو؛ میثم ملکیان؛ کاوه رحمانی فرح؛ فرزانه نوری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب