1.

اثر سطوح مختلف ذرت سیلو شده و یونجه بر تولید شیر و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین

دوره 42، شماره 3، دی 1390، صفحه 247-253
امیر اکبری افجانی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ مهدی دهقان بنادکی

2.

تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذیه منابع گوناگون پروتئین

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 347-358
مصطفی حاجی لو؛ حمید رضا میرزایی الموتی؛ مهدی گنج خانلو؛ حمید امانلو

3.

تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیه وباکتری های تولید کننده اسید لاکتیک بر قابلیت هضم و فراسنجه های شکمبه و خون گوسفند

دوره 66، شماره 1، فروردین 1390، صفحه 47-99
کامران رضایزدی؛ کامران رضا یزدی؛ علی نیکخواه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب