1.

اثر پیشگیری کننده چای سبز و سیاه ایرانی بر چاقی تغذیه‌ای در موش‌های صحرایی

دوره 67، شماره 2، تیر 1391، صفحه 143-148
سیدرضا فاطمی طباطبایی؛ علی شهریاری؛ سید رضا فاطمی طباطبایی

2.

اثر فایتوزوم حاوی عصاره چای سبز بر عملکرد رشد، لاشه، ایمنی، فراسنجه‌های خونی و آنتی‌اکسیدانی و جمعیت باکتریایی ایلئوم جوجه‌های گوشتی

دوره 55، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 111-130
کیوان جلوه؛ مجید متقی طلب؛ مهرداد محمدی

3.

بررسی و تعیین بهترین روش و شرایط آنزیم بری تولید چای سبز

دوره 41، شماره 2، اسفند 1389، صفحه 195-395
شیوا روفی گری حقیقت؛ صمد صبوری؛ مریم السادات متولی جلالی؛ صغری محبیان

4.

تاثیر 12 هفته تمرین هوازی و مصرف عصاره چای سبز بر بیان کاسپاز-3 بافت قلبی رت‌های نر مسن

دوره 10، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 221-235
میرزا حسین نوروزی کمره؛ محمدرضا ذوالفقاری؛ فیروز قادری پاکدل؛ جواد طلوعی آذر

5.

کاربرد شبکه‏های هوش مصنوعی و استنتاج عصبی‌ فازی‌ تطبیقی برای تعیین محتوای رطوبتی برگ چای سبز براساس پارامترهای رنگی

دوره 44، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 125-133
محمد شهابی قویونلویی؛ شاهین رفیعی؛ سید سعید محتسبی؛ سلیمان حسین‌پور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب