تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,226 |
تعداد مقالات | 67,707 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,009,923 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,692,727 |
1. | اثر پری بیوتیکی عصاره برگ درخت زیتون بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی درپنیر UF طی نگهداری در سرما | |
دوره 75، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 38-46 | ||
نگین نوری؛ مجتبی رجبیان؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ مهدیه رئوفی اصل صوفیانی | ||
2. | بررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگهداری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF | |
دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 909-926 | ||
مرجان تاجیک احمد آبادی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ شیلا برنجی | ||
3. | مدل سازی عددی سه بعدی انتقال حرارت در پنیرسفید تهیه شده به روش اولترافیلتراسیون | |
دوره 41، شماره 2، اسفند 1389، صفحه 175-357 | ||
محسن دلوی؛ ناصر همدمی | ||