1.

اثر پری بیوتیکی عصاره برگ درخت زیتون بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی درپنیر UF طی نگهداری در سرما

دوره 75، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 38-46
نگین نوری؛ مجتبی رجبیان؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ مهدیه رئوفی اصل صوفیانی

2.

بررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگه‌داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 909-926
مرجان تاجیک احمد آبادی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ شیلا برنجی

3.

مدل سازی عددی سه بعدی انتقال حرارت در پنیرسفید تهیه شده به روش اولترافیلتراسیون

دوره 41، شماره 2، اسفند 1389، صفحه 175-357
محسن دلوی؛ ناصر همدمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب