1.

اثر اسید سالیسیلیک و پوتریسین بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی و اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 655-667
سمیه نجارزاده؛ جابر پناهنده؛ سعیده علیزاده سالطه؛ فریبرز زارع نهندی

2.

اثر پیوند بر عملکرد و برخی صفات رویشی دو رقم خیار گلخانه‌ای

دوره 41، شماره 3، آذر 1389، صفحه 291-300
فاطمه مرادی پور؛ فرشاد دشتی؛ بهمن زاهدی

3.

اثر تیمار مه پاشی اسید سالیسیلیک بر رشد، عملکرد و صفات کیفی توت فرنگی رقم کاماروسا

دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 349-357
سارا صالحی؛ مصباح بابالار؛ تکتم سادات تقوی؛ محمد علی عسکری سرچشمه

4.

بررسی کارایی هندوانه ابوجهل (‏Citrullus colocynthis‏) و کیوانو (‏Cucumis metuliferus‏) ‏به‌عنوان پایه برای خیار جهت افزایش مقاومت به تنش شوری در مقایسه با پایه تجاری کبالت

دوره 53، شماره 3، آذر 1401، صفحه 807-822
مهدی بیکدلو؛ احمدرضا عباسی فر؛ حمیدرضا روستا

5.

بهبود کیفیت گل حنای گینه نو با کاربرد کود کندرهش و اسید هیومیک در بستر کشت

دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 713-726
لیلا محمدی؛ سعید ریزی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ رحیم برزگر

6.

تأثیر تاریخ کاشت و کودهای با بنیان نانو بر صفات کمی و کیفی زعفران در منطقه گیلان

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 879-890
داود هاشم آبادی؛ سمانه ظهیری برسری؛ فاطمه زارع دوست؛ مریم جدید سلیماندارابی؛ حسن فیضی

7.

تأثیر سطوح مختلف سیلیسیم از منبع سیلیسیک اسید بر بهبود صفات رویشی گیاه دارویی آلوئه ورا Aloe vera L. تحت تنش سرما

دوره 51، شماره 12، اسفند 1399، صفحه 3103-3113
سید پیمان آذرفام؛ حبیب الله نادیان قمشه؛ عبدالامیر معزی؛ علی غلامی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب