1.

بررسی ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه‌های گوشتی

دوره 40، شماره 4، اسفند 1388
مجتبی زاغری؛ محمد مهدی قاسمی؛ محمود شیوازاد؛ اردشیر شیخ احمدی

2.

بررسی قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی هسته خرمای خام و تخمیری و تأثیر آن‌ها بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 261-271
ناصر محمودنیا؛ بهروز دستار؛ امید عشایری زاده؛ جواد بیات کوهسار

3.

تأثیر استفاده از هسته خرمای عمل‏آوری شده با روش‏های مختلف در جیره بر عملکرد جوجه‏های گوشتی

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 417-429
محمدرضا قربانی؛ طاهره محمدآبادی؛ حدیث میرزایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب