1.

بیماریزایی استرپتوکوکوس اینیایی در بچه ماهیان تاسماهی ایرانی

دوره 69، شماره 2، تیر 1393، صفحه 119-125
مهدی سلطانی؛ محمد مازندرانی؛ سید سعید میرزرگر؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ علی طاهری میرقائد؛ حسینعلی خوشباور رستمی

2.

تأثیر اسانس‏های اوکالیپتوس کامالدولنسیس (Eucalyptus camaldulensis)، پونة معطر (Mentha pulegium) و آلوئه ورا (Aloe vera) در رفتار رشد باکتری‏های استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae) و لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae)، عامل استرپتوکوکوزیس و لاکتوکوکوزیس در مزارع قزل‏آلای رنگین‌کمان کشور و مقایسة آن با

دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 105-118
سیده مهسا مقیمی؛ مهدی سلطانی؛ سید سعید میرزرگر؛ مریم قدرتنما

3.

تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان

دوره 69، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 471-480
مینا خبازی؛ لاله رومیانی؛ منصوره قائنی

4.

مطالعه تنوع ژنتیکی استرپتوکوکوس اینیایی عامل استرپتوکوکوزیس در مزارع قزل آلای رنگین کمان برخی از استانهای ایران

دوره 71، شماره 2، تیر 1395، صفحه 171-178
مهدی سلطانی؛ اسماعیل پیرعلی خیرآبادی؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ سعید میرزرگر؛ سمیرا محمدیان؛ پرویز شایان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب