1.

Minimum Inhibitory Concentrations of Phenolic Extracts and Resistant Starch for Clostridium perfringens: In vitro Study

دوره 15، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 93-103
Samira Karamati Jabehdar؛ Farzad Mirzaei Aghjehgheshlagh؛ Bahman Navidshad؛ Ali Mahdavi؛ Hamid Staji؛ Nemat Hedayat Evrigh

2.

اثر خشک کردن، سیلو کردن یا پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی پسماندهای پسته

دوره 40، شماره 2، شهریور 1388
عصمت باقری پور؛ یوسف روزبهان؛ داریوش علیپور

3.

اثر میزان و زمان مصرف کود نیتروژنی بر کمیت و کیفیت محصول دو رقم هویج (Daucus carota L.)

دوره 43، شماره 4، دی 1391، صفحه 411-422
آتنا یزدانی دماوندی؛ معظم حسن پور اصیل؛ بابک ربیعی

4.

استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis)

دوره 69، شماره 3، مهر 1395، صفحه 385-396
الهام هاشم دباغیان؛ مسعود رضائی؛ مهدی طبرسا

5.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصارة پوست پرتقال بر کیفیت فیلة کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (C°4)

دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 185-197
طیبه علی بیگی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی

6.

بررسی اثر ضد انگلی کوتاه مدت اسید تانیک بر ترونتهای ایکتیوفتیریوس مولتی فیلیس (Ichthyophthirius multifiliis) در شرایط آزمایشگاهی

دوره 74، شماره 2، تیر 1398، صفحه 219-227
سید جلیل علوی نیا؛ سید سعید میرزرگر؛ هومن رحمتی هولاسو؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی

7.

بررسی واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی تعدادی ارقام فندق تحت شرایط تنش خشکی ‏و آبیاری مجدد

دوره 51، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 229-244
علی شاهی قره لر؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ ذبیح اله زمانی؛ رضا معالی امیری

8.

تأثیر اقلیم کازرون بر شاخص‌های کیفی روغن زیتون (Olea europaea L.) ارقام زرد، روغنی و ماری

دوره 41، شماره 1، تیر 1389
ابوذر هاشم پور؛ رضا فتوحی قزوینی؛ داود بخشی؛ سمانه اسدی صنم


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب