1.

بررسی اثر سیستم کشت، رقم و محلول‌های غذایی مختلف بر برخی از پارامترهای رویشی و فیزیولوژیکی گیاه سیب ‏زمینی

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 613-622
حمیدرضا روستا؛ مجید رشیدی

2.

بررسی امکان جایگزین کردن محلول‌های غذایی با EC متغیر به جای محلول غذایی با EC ثابت در آبکشت گوجه‌فرنگی

دوره 40، شماره 2، شهریور 1388
اعظم کریمی افشار؛ مجتبی دلشاد؛ مصباح بابالار

3.

بررسی تاثیر بستر کشت آلی و گیاهی و عنصر سیلیسیوم بر خصوصیات عملکرد و اجزا آن در توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ×ananassa Duch. cv. Selva) تحت کشت بدون خاک

دوره 52، شماره 10، دی 1400، صفحه 2595-2606
مهسا عزیزی یگانه؛ علی اصغر شهابی؛ علی عبادی؛ ,وحید عبدوسی

4.

تأثیر اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی‌های مورفولوژی و فیزیولوژی شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens) در شرایط کمبود آهن

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 545-554
کبری سپهوند؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ سیده زهرا حسینی

5.

تأثیر پرتوهای مختلف نوری در محیط ریشه و محلول‌پاشی برگی نیترات کلسیم بر ویژگی‌های رشدی گیاه آنتوریوم Anthurium andreanum L. رشد‌یافته در شرایط اروپونیک

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 443-450
زهرا شهبانی؛ محسن کافی؛ روح انگیز نادری؛ تکتم السادات تقوی

6.

تأثیر سیلیسیوم و سالیسیلیک‌اسید بر تشکیل لیگنین‌ها و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت در گل ژربرا

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 77-89
بهزاد ادریسی؛ مصباح بابالار؛ روح‌انگیز نادری

7.

تأثیر محیط کشت و سرما‏دهی بر ویژگی‏ های کمّی و کیفی سه رقم توت‏ فرنگی

دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 217-223
سید عبدالحمید ایزدیار؛ حسین صادقی؛ محمدعلی بهمنیار

8.

تاثیر ارتفاع گلدان و زمان برداشت بر میزان آلبینیسم توت فرنگی در کشت عمودی بدون خاک

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
رضا فتوحی قزوینی؛ غلامعلی پیوست؛ حسین آذریان

9.

تاثیر شوری محلول غذایی بر رشد، عملکرد و صفات کیفی گوجه‌فرنگی در سیستم کشت بدون خاک

دوره 40، شماره 4، اسفند 1388
معصومه لایق؛ غلامعلی پیوست؛ حبیب¬اله سمیع زاده؛ محمد خصوصی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب