1.

بررسی اثر سیستم کشت، رقم و محلول‌های غذایی مختلف بر برخی از پارامترهای رویشی و فیزیولوژیکی گیاه سیب ‏زمینی

دوره 46، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 613-622
حمیدرضا روستا؛ مجید رشیدی

2.

بررسی امکان جایگزین کردن محلول‌های غذایی با EC متغیر به جای محلول غذایی با EC ثابت در آبکشت گوجه‌فرنگی

دوره 40، شماره 2، تابستان 1388
اعظم کریمی افشار؛ مجتبی دلشاد؛ مصباح بابالار

3.

تاثیر ارتفاع گلدان و زمان برداشت بر میزان آلبینیسم توت فرنگی در کشت عمودی بدون خاک

دوره 39، شماره 1، زمستان 1387
رضا فتوحی قزوینی؛ غلامعلی پیوست؛ حسین آذریان

4.

تأثیر اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی‌های مورفولوژی و فیزیولوژی شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens) در شرایط کمبود آهن

دوره 48، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 545-554
کبری سپهوند؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ سیده زهرا حسینی

5.

تأثیر پرتوهای مختلف نوری در محیط ریشه و محلول‌پاشی برگی نیترات کلسیم بر ویژگی‌های رشدی گیاه آنتوریوم Anthurium andreanum L. رشد‌یافته در شرایط اروپونیک

دوره 44، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 443-450
زهرا شهبانی؛ محسن کافی؛ روح انگیز نادری؛ تکتم السادات تقوی

6.

تأثیر سیلیسیوم و سالیسیلیک‌اسید بر تشکیل لیگنین‌ها و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت در گل ژربرا

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 77-89
بهزاد ادریسی؛ مصباح بابالار؛ روح‌انگیز نادری

7.

تاثیر شوری محلول غذایی بر رشد، عملکرد و صفات کیفی گوجه‌فرنگی در سیستم کشت بدون خاک

دوره 40، شماره 4، زمستان 1388
معصومه لایق؛ غلامعلی پیوست؛ حبیب¬اله سمیع زاده؛ محمد خصوصی

8.

تأثیر محیط کشت و سرما‏دهی بر ویژگی‏ های کمّی و کیفی سه رقم توت‏ فرنگی

دوره 45، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 217-223
سید عبدالحمید ایزدیار؛ حسین صادقی؛ محمدعلی بهمنیار


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.