1.

بررسی تغییرات ضریب انتشار و چروکیدگی خرما (رقم برحی در مرحله خلال) در طی خشک کردن با استفاده از خشک کن قفسه‌ای

دوره 41، شماره 1، شهریور 1389
سیما چراغی دهدزی؛ ناصر همدمی

2.

بررسی فرآیند خشک‌کردن میوه آلبالو در خشک‌کن مایکروویو – خلاء

دوره 41، شماره 2، اسفند 1389، صفحه 161-328
علی متولی؛ سعید مینائی؛ سلیمان عباسی؛ عبدالرحمن قادری

3.

تأثیر چیدمان پوشش گیاهی و اندرکنش کانال اصلی و سیلابدشت بر تغییرات ضریب انتشار طولی در کانال‌های مرکب

دوره 51، شماره 2، اردیبهشت 1399، صفحه 479-488
حسین حمیدی فر؛ محمدحسین امید

4.

تأثیر شیارزنی زیستی با استفاده از قارچ های Pysisporinus vitreus و Xylaria longipes بر نفوذپذیری گازی و ضریب انتشار بخار آب چوب نوئل (Picea abies)

دوره 69، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 799-807
رضا قمری؛ اصغر طارمیان

5.

تعیین ضریب انتشار حرارت کود گاوی با استفاده از حل یک بعدی معادله فوریه

دوره 40، شماره 1، شهریور 1388
محمدامین نیری؛ محمدحسین کیانمهر؛ اکبر عرب محمدحسینی؛ سیدرضا حسن بیگی بیگدلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب