1.

Development of novel active coating from Sagez and Sagez-zein to increase the shelf life of sweet lemon (Citrus limetta)

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 2019، صفحه 41-48
Ahmad Karaminia؛ Mohammad Mousavi؛ Gholamreza Askari

2.

Effect of sumac (Rhus coriaria) and rosemary (Rosmarinus officinalis) water extracts on microbial growth changes in ground beef meat

دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 2018، صفحه 127-132
Farnaz Naseri Khalkhali؛ Maliheh Rahati Noveir

3.

Evaluation of Biological Activity and Analysis of Volatile Fraction from Pterocarya fraxinifolia in Vegetative Stage from Iran

دوره 28، شماره 2، تابستان 2017، صفحه 119-126
M. Akhbari؛ S. Tavakoli؛ Z. Ghanbari؛ M. Dadgarnia؛ A. Mazoochi

4.

Evaluation of growth inhibition activity of myxobacterial extracts against multi-drug resistant Acinetobacter baumannii

دوره 6، شماره 2، زمستان 2016، صفحه 181-187
Mona Dehhaghi؛ Fatemeh Mohammadipanah

5.

Immobilized lysozyme onto bacterial cellulose nanofibers as active and reinforcing agent of sodium caseinate based films: physical characteristics and antimicrobial activity

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 شهریور 1399
Pashew Bayazidi؛ Hadi Almasi؛ Behbood Purfathi

6.

Isolation of biologically active Actinomycetes from untouched soils: a case study from Karaj district, Iran

دوره 6، شماره 1، تابستان 2016، صفحه 65-74
ensieh salehghamari؛ Maryam Najafi

7.

Synthesis and Antimicrobial Activity of Some 2-[(4-Substituted-Phenyl-3-Chloro-Azetidin-2-One)-5-(2'-Methylamino-4-Phenyl-1', 3'-Thiazolyl-]-1, 3,4-Thiadiazoles

دوره 20، شماره 3، پاییز 2009
S.D. Srivastava

8.

Synthesis of New Pyridine Based 4-Thiazolidinones Incorporated Benzothiazoles and Evaluation of Their Antimicrobial Activity

دوره 21، شماره 2، تابستان 2010
N.B Patel

9.

Synthesis of some Novel Metal Complexes of 4-Hydroxy Benzopyran-2-Ones as Antimicrobial Agent

دوره 20، شماره 2، تابستان 2009
K.B. Vyas

10.

The Different Antibacterial Impact of Silver Nanoparticles Against Legionella pneumophila Compared to Other Microorganisms

دوره 24، شماره 4، زمستان 2013، صفحه 313-319
M.R. Pourmand؛ K. Shahidi؛ P. Nazari؛ Seyed M. Moosavian؛ N. Samadi؛ Gh. Pourmand؛ A. R. Shahverdi

11.

The production of cheese-flavored extruded snack exploiting anti-microbial properties of natural food colors

دوره 2، شماره 2، پاییز و زمستان 2019، صفحه 107-112
Dina Alhooei؛ Maryam Salami؛ Maryam Moslehi Shad؛ Jean-Marc Chobert؛ Thomas Haertlé

12.

بررسی خصوصیات ضد‌میکروبی برخی سویه‌های Streptomyces دریایی بر علیه سه بیمارگر گیاهی

دوره 6، شماره 1، بهار 1396، صفحه 73-82
مهسا شمس؛ بهار شهنواز

13.

ضد عفونی‌کردن فاضلاب شهری توسط سامانه‌های دوغابی و سیمانی نانوذرات TiO2

دوره 2، شماره 1، بهار 1394، صفحه 59-69
اعظم یوسفی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.