1.

Development of novel active coating from Sagez and Sagez-zein to increase the shelf life of sweet lemon (Citrus limetta)

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 41-48
Ahmad Karaminia؛ Mohammad Mousavi؛ Gholamreza Askari

2.

Effect of sumac (Rhus coriaria) and rosemary (Rosmarinus officinalis) water extracts on microbial growth changes in ground beef meat

دوره 1، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 127-132
Farnaz Naseri Khalkhali؛ Maliheh Rahati Noveir

3.

Evaluation of Biological Activity and Analysis of Volatile Fraction from Pterocarya fraxinifolia in Vegetative Stage from Iran

دوره 28، شماره 2، تیر 2017، صفحه 119-126
M. Akhbari؛ S. Tavakoli؛ Z. Ghanbari؛ M. Dadgarnia؛ A. Mazoochi

4.

Evaluation of growth inhibition activity of myxobacterial extracts against multi-drug resistant Acinetobacter baumannii

دوره 6، شماره 2، اسفند 2016، صفحه 181-187
Mona Dehhaghi؛ Fatemeh Mohammadipanah

5.

Immobilized lysozyme onto bacterial cellulose nanofibers as active and reinforcing agent of sodium caseinate based films: physical characteristics and antimicrobial activity

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 11-18
Pashew Bayazidi؛ Hadi Almasi؛ Behbood Purfathi

6.

Isolation of biologically active Actinomycetes from untouched soils: a case study from Karaj district, Iran

دوره 6، شماره 1، شهریور 2016، صفحه 65-74
ensieh salehghamari؛ Maryam Najafi

7.

Minimum Inhibitory Concentrations of Phenolic Extracts and Resistant Starch for Clostridium perfringens: In vitro Study

دوره 15، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 93-103
Samira Karamati Jabehdar؛ Farzad Mirzaei Aghjehgheshlagh؛ Bahman Navidshad؛ Ali Mahdavi؛ Hamid Staji؛ Nemat Hedayat Evrigh

8.

Polymethacrylate coated electrospun chitosan/PEO nanofibers loaded with thyme essential oil: a newfound potential for antimicrobial food packaging

دوره 6، شماره 2، بهمن 2023، صفحه 8-16
Elham Farahmand؛ Zahra Emam-Djomeh؛ Mohammad Ekrami؛ Sayed Hadi Razavi

9.

Synthesis and Antimicrobial Activity of Some 2-[(4-Substituted-Phenyl-3-Chloro-Azetidin-2-One)-5-(2'-Methylamino-4-Phenyl-1', 3'-Thiazolyl-]-1, 3,4-Thiadiazoles

دوره 20، شماره 3، آذر 2009
S.D. Srivastava

10.

Synthesis of New Pyridine Based 4-Thiazolidinones Incorporated Benzothiazoles and Evaluation of Their Antimicrobial Activity

دوره 21، شماره 2، شهریور 2010
N.B Patel

11.

Synthesis of some Novel Metal Complexes of 4-Hydroxy Benzopyran-2-Ones as Antimicrobial Agent

دوره 20، شماره 2، شهریور 2009
K.B. Vyas

12.

The Different Antibacterial Impact of Silver Nanoparticles Against Legionella pneumophila Compared to Other Microorganisms

دوره 24، شماره 4، اسفند 2013، صفحه 313-319
M.R. Pourmand؛ K. Shahidi؛ P. Nazari؛ Seyed M. Moosavian؛ N. Samadi؛ Gh. Pourmand؛ A. R. Shahverdi

13.

The production of cheese-flavored extruded snack exploiting anti-microbial properties of natural food colors

دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 107-112
Dina Alhooei؛ Maryam Salami؛ Maryam Moslehi Shad؛ Jean-Marc Chobert؛ Thomas Haertlé

14.

بررسی خصوصیات ضد‌میکروبی برخی سویه‌های Streptomyces دریایی بر علیه سه بیمارگر گیاهی

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 73-82
مهسا شمس؛ بهار شهنواز

15.

ضد عفونی‌کردن فاضلاب شهری توسط سامانه‌های دوغابی و سیمانی نانوذرات TiO2

دوره 2، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 59-69
اعظم یوسفی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب