1.

ارزیابی عملکرد زنجیره تأمین فرآورده‌های لبنی مناطق روستایی شهرستان کرمانشاه

دوره 10، شماره 3، آذر 1398، صفحه 424-437
سمیرا امامی نامیوندی؛ همایون مرادنژادی؛ سمیره صی محمدی

2.

بررسی تقاضای لبنیات در ایران با استفاده از سیستم تقاضای تقریباً ایده آل

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 693-701
اسماعیل پیش بهار؛ مجید خیری نتاج فیروز جاه

3.

شیر غنی‌سازی شده با ویتامین D و نقش آن در سلامت انسان

دوره 21، شماره 2، آذر 1400، صفحه 50-55
امید بوذری؛ کیمیا علیوردی نسب

4.

عوامل مؤثر بر تقاضای شیر و فرآورده‌های لبنی با تأکید بر تبلیغات (مطالعه‌ موردی محصولات سازمان صنایع شیر ایران)

دوره 39، شماره 1، بهمن 1387
سید صفدر حسینی؛ زهره عرفانیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب