1.

Comparing total anthocyanins, total phenolics and antioxidant activities of extracts (aqueous, organic and anthocyanin) obtained from pomegranate (peel, juice, and seed) and antimicrobial activity of peel extracts on the four pathogenic bacteria

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 7-12
Hoda Parseh؛ Alireza Shahablavasani

2.

Investigation of physicochemical and sensory properties of a Zoulang (Eryngium caucasicum) flavored yogurt

دوره 1، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 143-148
Maryam Hakimi Rad

3.

اثر عصاره آبی ریحان بر تغییرات رشد و شاخص‌های هماتولوژی و بیوشیمی خون ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 68، شماره 4، دی 1392، صفحه 397-404
آمنه ذوالفقاری؛ فرید فیروزبخش

4.

بررسی اثرات آللوپاتیک توتون بر جوانه زنی و رشد گیاهچه کلزا

دوره 11، شماره 2، آبان 1388، صفحه 83-92
محمد یزدانی؛ همت اله پیردشتی؛ محمد علی اسماعیلی؛ محمد علی بهمنیار

5.

بررسی اثر مخلوط عصاره آبی آویشن و برگ اکالیپتوس بر عملکرد و سلامت گوساله های شیرخوار نژاد هلشتاین

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 549-558
حسین منافی راثی؛ علی بیات؛ هرمز منصوری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب