1.

Determination of Heavy metals in honey samples from different region of the north-east of Algeria: according to an urban gradient

دوره 8، شماره 3، مرداد 2022، صفحه 820-829
Mohammed Chafik Bouden؛ Ibrahim Adnene Belabed

2.

Evaluation of antibacterial and probiotic growth stimulatory activities of some honey types produced in Khuzestan

دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 136-140
Bahareh Rakabizadeh؛ Mehrnoosh Tadayoni

3.

Instrumental texture properties of Spanish turrón, Italian torrone and French nougat

دوره 1، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 91-96
Mohammad Hojjati؛ Marisa Speziale؛ Laura Vázquez-Araújo؛ Antonio Mincione؛ Angel Antonio Carbonell-Barrachina

4.

Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Honey Brands Distributed in Tehran City, Iran

دوره 18، شماره 2، تیر 2024، صفحه 243-252
Atiqullah Miakhil؛ Abolfazl Kamkar؛ Sayed Attaul Haq Banuree

5.

ارزیابی اثر عسل بر روی قدرت کشندگی و تولید نیتریک اکساید توسط ماکروفاژهای صفاقی موش BALB/c علیه آسپرجیلوس فومیگاتوس

دوره 69، شماره 4، دی 1393، صفحه 379-384
دنیا نیک آیین؛ احمد عرفان‌منش؛ حسن قربانی چوبقلو؛ حجت اله شکری؛ زهرا طوطیان؛ هادی باقری؛ علیرضا خسروی

6.

بررسی تاثیر زمان و ظرف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل های تولیدی استان کردستان

دوره 73، شماره 4، دی 1397، صفحه 427-434
هومن خان بابائی؛ محمد خضری؛ حمید رضا بهمنی؛ صالح صالحی

7.

تعیین میزان ترکیبات فنولی، فعالیتهای آنتی رادیکالی و آنتی اکسیدانی عسل سبلان

دوره 72، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 53-61
ابوالفضل کامکار؛ سارا خدابخشیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب