1.

Identification and Discrimination of Salmonella Enteritidis, S. Pullorum, S. Gallinarum and S. Dublin Using Salmonella Specific Genomic Regions Amplification Assay

دوره 13، شماره 2، تیر 2019، صفحه 131-142
Ayyed Bajee Alzwghaibi؛ Ramak Yahyaraeyat؛ Bahar Nayeri Fasaei؛ Arash Ghalyanchi Langeroudi؛ Taghi Zahraei Salehi

2.

Virulence Determination of Three Iranian Isolates of Salmonella Enteritidis in Day-Old Layer Chicks

دوره 14، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 53-63
Reza Tavayef؛ Seyed Mostafa Peighambari؛ Bahram Shojadoost؛ Omid Dezfoulian

3.

اثر اسید‌های آلی و فرمالدئید بر مرفولوژی روده جوجه‌های گوشتی و کاهش آلودگی سالمونلایی دان

دوره 64، شماره 3، مهر 1388
بهرام قدیانلو؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

4.

ارزیابی تأثیر باسیلوس سوبتیلیس و لیشنی فرمیس بر عملکرد مرغ های مادر گوشتی تلقیح‌شده با سالمونلا انتریتیدیس

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 193-202
بابک اسفندیاری؛ مجتبی زاغری؛ شیرین هنربخش؛ محمود شیوازاد

5.

بررسی اثرات ضد‌میکروبی اسانس‌های گیاهی دارچین، زنیان، آویشن باغی و فرمالدهید بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس

دوره 76، شماره 2، تیر 1400، صفحه 179-191
آرش یارمحمدی؛ محسن فرخوی؛ علی میثاقی؛ سید محمد کیائی؛ ندا نفریه؛ عباس برین

6.

تاثیر آنتی بادی استخراج شده از تخم مرغ و پروبیوتیک در پیشگیری ازعفونت سالمونلا انتریتیدس در جوجه های گوشتی

دوره 63، شماره 2، تیر 1387، صفحه 133-139
شعبان رحیمی؛ شعبان رحیمی؛ تقی زهرایی صالحی

7.

تعیین آلودگی آب مورد استفاده درسیستم خنک کننده لاشه طیور به باکتریهای جنس سالمونلا و گونه‌های انتریتیدیس و تایفی موریوم در کشتارگاه صنعتی شهرستان مشهد با استفاده از روش Multiplex-PCR

دوره 66، شماره 2، تیر 1390، صفحه 149-152
عبداله جمشیدی؛ داوود نقدی پور

8.

جستجوی سرولوژیکی عفونت به سالمونلا انتریتیدیس در گله‌های طیور صنعتی ایران

دوره 64، شماره 2، تیر 1388
رامین اکبریان؛ سید مصطفی پیغمبری؛ عباس برین

9.

مقایسه اثر عصاره رزماری، آویشن، بره موم، آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر فراسنجه های خونی، میکروفلور دستگاه گوارش و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلا انتریتیدیس

دوره 71، شماره 2، تیر 1395، صفحه 245-253
مسعود طاهر؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ عباس عاشوری؛ سکینه بابایی

10.

مقایسۀ اثر رزماری، آویشن، بره‏ موم، آنتی ‏بیوتیک، و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه‏ های گوشتی

دوره 45، شماره 2، مرداد 1393، صفحه 99-106
مسعود طاهر؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ عباس عاشوری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب