1.

اثرات منابع محافظت شده مکمل امگا-3 روغن ماهی و روغن کتان بر عملکرد نشخوارکنندگان

دوره 20، شماره 3، زمستان 1399، صفحه 48-53
اشکان فکری؛ مهدی گنج خانلو

2.

آزمون قیمت واحد در بازار دانه ‌های روغنی ایران نسبت به قیمت جهانی (مطالعه موردی: ذرت، سویا، پنبه)

دوره 43، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 727-736
امیرحسین چیذری؛ مهدی نعمتی

3.

تأثیر سیال‌سازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا

دوره 39، شماره 1، زمستان 1387
حمیدرضا گازر؛ رامین حسین خواه

4.

تأثیر مقادیر مختلف عناصر ازت، فسفر و پتاس بر پروفیل اسیدچرب، درصد روغن و عملکرد دانه کتان روغنی

دوره 23، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 443-452
کمال سادات اسیلان

5.

تأثیر میکوریزا و محلول‏پاشی با نانواکسید آهن و روی بر عملکرد، درصد روغن و برخی صفات بیوشیمیایی گلرنگ در شرایط محدودیت آبی

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 733-749
رئوف سید شریفی؛ رضا سید شریفی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.