1.

بررسی برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و میکروبی بیوسیلاژ تولید شده از آلایش تولیدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 4، دی 1400، صفحه 575-586
رضا صفری؛ سهیل ریحانی پول؛ زهرا یعقوب زاده؛ زهرا بانکه ساز؛ محمد جواد تقوی؛ عین اله صفری

2.

تولید بیوسیلاژ از روده مرغ و تاثیر آن بر شاخص‌های سرمی، کیفیت عضله و فلور باکتریایی دستگاه گوارش ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 75، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 449-42
رضا صفری؛ مریم قیاسی؛ محمد بینایی؛ عبداله جعفری؛ سهیل ریحانی پول؛ مجید ابرهیم زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب