1.

Transcription of growth hormone mRNA as a molecular marker of egg quality in Siberian sturgeon (Acipenser baerii)

دوره 5، شماره 1، شهریور 2015، صفحه 51-60
Zeinab abdolahnejad؛ Mohammad Pourkazemi؛ Majid Reza Khoshkholgh

2.

اثر استفاده از دانه خلر خام یا اتوکلاو شده در جیره مرغ های تخمگذار بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 131-143
سید احمد صحاف؛ حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان

3.

اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و فراسنجه‌های کیفی تخم‌مرغ

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 245-254
محسن افشار منش؛ مریم رضائی پور؛ محمد سالارمعینی

4.

استخراج مؤثرترین طول موج‏های طیف تخم‏مرغ با استفاده از الگوریتم ژنتیک و طبقه‏بندی آن‏ها با روابط رگرسیونی

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 157-168
سامان آبدانان مهدی زاده؛ سعید مینایی؛ محمد امیر کریمی ترشریزی؛ عزالدین مهاجرانی

5.

افزایش محتوای لایزوزیم تخم بلدرچین ژاپنی با مکمل سازی جیره¬ای اسیدهای آمینه

دوره 44، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 177-186
نجمه سادات روحانی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مریم نیکخواه

6.

برآورد وراثت پذیری و همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی بین صفات کیفیت تخم مرغ و وزن بدن در مرغان بومی فارس

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 391-401
سامان عباسی؛ مختار علی عباسی؛ علیرضا نوشری

7.

بررسی اثر نوع مکمل ‌چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مراحل پایانی تولید

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 479-491
مونا یاوری؛ فرید شریعتمداری؛ محسن شرفی

8.

بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 459-469
زهرا بختیاری؛ محمد سالارمعینی؛ محسن افشار منش

9.

تأثیر افزودن پودر زغال اخته، پودر سیر و اسانس ترکیبی گیاهی به جیره غذایی بر عملکرد وکیفیت تخم‌‌ در مرغ‌های تخمگذار

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 49-60
ذبیح اله نعمتی؛ مقصود بشارتی؛ امیر کریمی

10.

تأثیر پروبیوتیک و اسانس گیاه آرتمیزیا آنووا بر کیفیت تخم و لاشه بلدرچین‌های تخمگذار ژاپنی

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 613-623
حسن شیرزادی؛ حسین ناصرمنش؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی

11.

تأثیر دما بر کیفیت تخمک‌ها، پس از سیال شدن آن‌ها در محوطه» شکمی مولدین ماده قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss‌)

دوره 62، شماره 3، مهر 1386، صفحه 263-268
محمدرضا احمدی احمدی؛ غلامرضا رفیعی؛ محمدرضا احمدی؛ باقر مجازی امیری؛ امیر سعید ویلکی

12.

تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج با و بدون مولتی آنزیم بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون مرغان تخم‌گذار سویه ̎های- لاین W-36 ̎

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 19-29
علیرضا صفامهر؛ هادی عطارحسینی

13.

تأثیر سطوح مختلف ویتامین A جیره‌ای بر فراسنجه‌های تولیدمثلی و تولیدی در بلدرچین ژاپنی

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 251-259
معصومه داودزاده؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ خلیل میرزاده؛ علی آقائی

14.

تأثیرسینبیوتیک بر فراسنجه‌های خونی، عملکرد تولید، کیفیت تخم‌مرغ و قدرت جوجه‌درآوری در مرغ‌های مادر گوشتی

دوره 69، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 65-71
حسین فلاح؛ اردشیر محیط؛ زربخت انصاری

15.

تأثیر عصارة هیدروالکلی رزماری بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم‌مرغ در مرغان تخم‌گذار

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 1-8
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی

16.

تجزیه وتحلیل ژنتیکی صفات کیفیت تخم در بلدرچین ژاپنی

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 413-421
زهرا رئوفی؛ سعید زره داران؛ قدرت اله رحیمی؛ مجتبی آهنی آذری؛ بهروز دستار

17.

مطالعة تأثیرات استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در جیرة مرغان تخم‌گذار بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و لیپیدهای سرم

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 309-316
امید وثوق شریفی؛ سید داود شریفی؛ اکبر یعقوبفر؛ قدرت الله میرزاده؛ فیروز عسکری

18.

مقایسه اثرات پری‌بیوتیک‌های تجاری (ساف مانان، Bio-MOS و فرمکتو) بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و تیتر آنتی بادی آنفولانزا و نیوکاسل در مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 69، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 79-84
محمد شهیر؛ مریم شریفی؛ امید افسریان؛ سید سعید موسوی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب