1.

Dissipation of butachlor by a new strain of Pseudomonas sp. isolated from paddy soils

دوره 6، شماره 3، مهر 2020، صفحه 627-635
A. A. Pourbabaei؛ E. Khoshhal Nakhjiri؛ E. Torabi؛ M. Farahbakhsh

2.

اثر تراکم کاشت و مدیریت آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج در منطقه کوشال لاهیجان، استان گیلان

دوره 49، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 377-383
حسن ابراهیمی‌راد؛ حسین بابازاده؛ ابراهیم امیری؛ حسین صدقی

3.

استخراج مدل سینتیک خشک‌شدن شلتوک رقم فجر در خشک کن لایه نازک

دوره 41، شماره 2، اسفند 1389، صفحه 153-312
محمود امید؛ علیرضا یدالهی نیا؛ شاهین رفیعی

4.

بررسی اثر دما و دبی هوای ورودی بر انرژی مصرفی و نرخ خشک شدن سه رقم شلتوک در خشک‌کن بستر سیال

دوره 49، شماره 2، تیر 1397، صفحه 161-170
ولی کلیکانلو؛ محمد هاشم رحمتی؛ محمدرضا علیزاده

5.

بررسی اثر رطوبت و بسامد بر برخی خواص دی‌الکتریکی دو رقم شلتوک

دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 51-61
محمد طهماسبی؛ رضا طباطبایی کلور؛ جعفر هاشمی

6.

بررسی عوامل مؤثر در رشد بهره‌وری استان‌های عمده تولیدکننده برنج در ایران

41-2، شماره 4، اسفند 1389، صفحه 467-479
ثار الله رضاپور؛ سید ابوالقاسم مرتضوی؛ سید مجتبی مجاوریان

7.

به کارگیری نرم‌افزار تصمیم‌یار جهت بررسی صحت تطابق سامانه تراکتور-گاوآهن و تاثیر کاربرد آن بر مصرف انرژی عملیات شخم

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 511-518
رسول لقمانپور زرینی؛ اسداله اکرم؛ رضا علیمردانی؛ سید رضا طباطبایی کلور

8.

تحلیل عوامل ضایعات شکستگی برنج در استان گیلان

دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 765-747
مجتبی گورابجیری؛ سعید فیروزی؛ هاشم امین پناه

9.

تخمین رطوبت لایه‏های شلتوک در انتهای مرحلة خشک‏شدن به کمک شبکه‏های عصبی مصنوعی

دوره 38، شماره 2، آذر 1386
رضا امیری چایجان؛ محمدهادی خوش تقاضا؛ غلامعلی منتظر؛ سعید مینایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب