1.

اثرات روکش لایه جمع‌شونده، پوشش واکس و روکش پوشال کاغذ بر ویژگی‌های کیفی انارهای‌ ‏(‏Punica granatum L.‎‏) رقم ’اشکفتو‘ و ’رباب‘ در طول انبارمانی سرد

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 405-418
محمد رضا صفی زاده

2.

اثر پیشخنک کردن با روش دمش هوای سرد بر ماندگاری شوید

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 81-95
مریم رواقی؛ آذرخش عزیزی؛ لیلا بهبهانی

3.

بررسی تأثیر استراتژی تمایز پورتر برعملکرد سازمانی از طریق بسته‌بندی کالاها ‌در شرکت‌های مواد غذایی آستان قدس رضوی

دوره 1، شماره 3، 1388
فریبرز رحیم‌نیا؛ سعید مرتضوی؛ سیدمسلم علوی

4.

بررسی تأثیرگذاری عوامل بسته‌بندی بر فرایندهای مختلف رفتار مصرف‌کنندگان محصولات غذایی

دوره 1، شماره 3، 1388
محمود فیروزیان؛ طهمورث حسنقلی‌پور؛ مهرداد استیری

5.

تأثیر بسته‌بندی‌های فویل آلومینیوم و کاغذ روغنی بر خواص فیزیکی‌شیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی بستنی‌خشک

دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 792-781
جواد حصاری؛ نگار راوش؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید عباس رافت

6.

تأثیر زمان برداشت، نوع فراوری و شرایط انبارمانی بر نگهداری پسته تازه و خشک

دوره 16، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 795-807
فاطمه ناظوری؛ سیامک کلانتری؛ نادر درکی؛ علیرضا طلایی؛ امان الله جوانشاه

7.

تاثیر بسته بندی در تغییرات خواص بیوفیزیکی و بیوشیمیایی سیب گلدن دلیشس

دوره 38، شماره 1، آذر 1386
فرامرز خدائیان؛ سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی؛ رحمت ستوده قره باغ

8.

مقایسۀ ویژگی‌های کاغذهای پوشش‌داده‌شده با نانوالیاف سلولزی- نانواکسید روی و نشاسته- نانواکسید روی

دوره 75، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 377-386
محمدرضا دهقانی فیروزآبادی؛ میثم علی آبادی

9.

نقش بسته‌بندی کفش‌های ورزشی به‌منزلۀ یک رسانه در ترغیب گروه‌های مختلف ورزشکاران به خرید کفش‌های ورزشی

دوره 7، شماره 6، بهمن 1394، صفحه 905-920
سارا کشکر؛ حمید قاسمی؛ پری فرجی زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب