1.

Effect of alcalase-mediated hydrolysis on the free radical scavenging activity and reducing power of whey protein isolate

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 58-62
Zeinab Mehdipour Biregani؛ Hamed Ahari

2.

Sustainable and cost-effective production of glutamic acid by Corynebacterium glutamicum PTCC 1532 from waste bread using enzymatic hydrolysis and microbial fermentation

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 03 تیر 1402
Amin Jafari Shad؛ Sayed Hadi Razavi؛ Faramarz Khodaiyan

3.

هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 379-390
مونا عزیزی؛ انوشه شریفان؛ ابراهیم حسینی؛ عبدالله قوامی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب