1.

بررسی برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و میکروبی بیوسیلاژ تولید شده از آلایش تولیدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 4، دی 1400، صفحه 575-586
رضا صفری؛ سهیل ریحانی پول؛ زهرا یعقوب زاده؛ زهرا بانکه ساز؛ محمد جواد تقوی؛ عین اله صفری

2.

بررسی برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورش یافته در استخرهای خاکی

دوره 62، شماره 2، تیر 1386، صفحه 197-207
غلامحسین خواجه؛ رحیم پیغان

3.

بررسی برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورش یافته در استخرهای خاکی

دوره 62، شماره 2، آبان 1386
غلامحسین خواجه؛ رحیم پیغان

4.

تخمین تراکم ماهی قزل آلا در استخر پرورش با استفاد از فناوری پردازش تصویر

دوره 67، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 49-59
جواد ذبیحی؛ سید مهدی نصیری؛ عبدالعباس جعفری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب