1.

اثرات اسانس کپسوله شده پونه بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی دستگاه گوارش جوجه گوشتی

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 467-478
وحید قاسملو؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیر میمندی پور

2.

اثرات هیومات سدیم و پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، ایمنی و مورفولوژی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 74، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 528-544
لیدا ایواللهی؛ محمد تقی احدی؛ محمود صحرائی

3.

اثر تفاله لیموترش و افزودن اسیدهای آلی بر عملکرد، مورفولوژی روده و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 129-140
یوسف گل محمدی؛ علی نوبخت

4.

اثر لسیتین و نمک صفراوی بر عملکرد، هضم‌پذیری مواد مغذی و مورفولوژی روده در جوجه‏ های گوشتی

دوره 15، شماره 2، پاییز 1392، صفحه 117-126
فرشته جمیلی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

5.

اثر مقادیر مختلف عصاره روغنی رزماری (Rosmarinus officinalis) بر شاخص های رشد و مورفولوژی روده بچه فیل ماهیان پرورشی (Huso huso)

دوره 71، شماره 1، بهار 1395، صفحه 91-98
مجتبی حق جو جهرمی؛ عیسی ابراهیمی درچه؛ امین نعمت الهی

6.

تأثیر آنزیم های تجاری ناتافوس و سافیزیم در جیره های حاوی سبوس برنج بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 14، شماره 2، زمستان 1391، صفحه 1-10
محمدرضا عالمیان؛ علی اکبر خادم؛ سید داود شریفی

7.

مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای محلول در جیره بر صفات مورفولوژیک دستگاه گوارش ‌و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 62، شماره 2، تابستان 1386، صفحه 115-120
سید داود شریفی؛ فرید شریعتمداری؛ اکبر یعقوب فر؛ مسعود تشفام

8.

مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای محلول در جیره بر صفات مورفولوژیک دستگاه گوارش ‌و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 62، شماره 2، پاییز 1386
سید داود شریفی؛ فرید شریعتمداری؛ اکبر یعقوب فر؛ مسعود تشفام

9.

مقایسه اثر گیاهان دارویی، اسید آلی و آنتی بیوتیک در جیره حاوی جو و آنزیم بر عملکرد، فاکتورهای خونی، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی

دوره 13، شماره 2، زمستان 1390، صفحه 19-27
مهدی عابدینی سانیجی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.