1.

اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با منابع مختلف چربی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 433-446
مظفر رحیم پور؛ کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی؛ حسن شیرزادی؛ فرهاد رستمی

2.

بررسی تأثیر اینولین و پودر صمغ دانه به بر خواص فیزیکوشیمیایی و کیفی ماست کم چرب

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 963-975
نسا غیبی؛ رقیه اشرفی یورقانلو

3.

بررسی تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پربیوتیک اینولین بر میزان رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی در ماهی پاکوی سیاه (Colossoma macropomum)

دوره 74، شماره 2، تیر 1398، صفحه 167-174
معصومه بحرکاظمی؛ عبدالکریم اسبوچین

4.

بررسی مقدار اینولین و بیان ژن‌های دخیل در بیوسنتز اینولین در ریشه و کشت سوسپانسیون سلولی کاسنی (Cichorium intybus L.)

دوره 51، شماره 3، مهر 1399، صفحه 115-127
فاطمه محمدی؛ محمدرضا نقوی؛ سید علی پیغمبری؛ نفیسه خسروی دهقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب