1.

Evaluating the Effects of Citric Acid Application on Reducing Decay, Maintaining Edibility and Shelf Life of Peach Fruits in Cold Storage

دوره 10، شماره 2، تیر 2023، صفحه 149-160
Fares Alhaj Alali؛ Mohammad Ali Askari Sarcheshmeh؛ Mesbah Bababalar

2.

آثار محلول‌پاشی مگافول بر عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی رقم ریوگرند تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 995-1009
زهرا اصفهانی؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی قهرمانی؛ جعفر نیکبخت

3.

اثر پایه‮های هیبرید کدو بر برخی صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی خربزه توده بومی سوسکی زرد تحت شرایط کمبود آب‬‬‬‬‬‬‬‬

دوره 19، شماره 3، آذر 1396، صفحه 701-715
داریوش رمضان

4.

اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور رقم ʻعسکریʼ

دوره 16، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 417-430
فرناز احمدی؛ عبدالرحمان محمدخانی

5.

اثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی در عمر انبارداری پرتقال‌های والنسیا، مارس ارلی و محلی جیرفت

دوره 35، شماره 3، خرداد 1383
ابوالفضل گلشن تفتی؛ محمدعلی شاه بیک

6.

اثر تنش کم آبی بر رشد، عملکرد، کیفیت میوه و کارآیی مصرف آب برخی توده‌های خربزه بومی ایران

دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 287-302
نگار حیدریان؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی

7.

اثر کم‌آبیاری در مراحل مختلف رشدی دو توده خربزه ایرانی بر رشد، عملکرد، کیفیت میوه و کارایی مصرف آب ‏

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 503-515
فرزاد تقدسی نیا؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ میترا اعلایی

8.

ارزیابی روابط عملکرد، صفات مرتبط با عملکرد و کیفیت میوه با استفاده از ضرایب همبستگی و تجزیه خوشه‌ای در برخی رگه‌های گوجه‌فرنگی

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 801-811
محمد بوجاریان؛ حسینعلی اسدی قارنه؛ مریم گل آبادی

9.

بررسی برهم‌کنش پایه و رقم سیب بر صفات کمی و کیفی میوه در شرایط آب‌وهوایی مشهد

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1421-1433
الهه حسینی ثانوی؛ بهرام عابدی؛ طاهره پروانه

10.

بررسی تأثیر تغییرات فصلی مؤلفه های فیزیکی و شیمیایی روی میزان مواد مغذی در سواحل جنوبی دریای خزر

دوره 6، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 62-69
آسیه حاجی؛ محمدکاظم خالصی؛ خسرو خلیلی جانی

11.

بررسی تأثیر نیترات آمونیوم و آهن بر خواص کیفی و پاداکسندگی میوة سیب رقم گالا

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 203-211
مصباح بابالار؛ خدیجه جلیلی؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی

12.

تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 387-400
زینب عزیزی؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی

13.

تأثیر رژیم‌های مختلف آبیاری بر کیفیت و عمر نگهداری نیمه برش‌های تازۀ میوۀ هندوانۀ رقم کریمسون سوئیت

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 117-131
بشری علی بیگی؛ فروزنده سلطانی صالح آبادی؛ سیامک کلانتری

14.

تأثیر سطوح مختلف آبیاری بر رشد، عملکرد، کیفیت و کارایی مصرف آب گیاهان پیوندی و غیرپیوندی خربزۀ زرد جلالی در نظام آبیاری قطره‌ای

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 421-434
داریوش رمضان؛ معظم حسن پور اصیل؛ رضا صالحی؛ حسین دهقانی سانیچ

15.

مقایسه‎ ‎خصوصیات‎ ‎کمی‎ ‎وکیفی‎ ‎ژنوتیپ‎ ‎امیدبخش‎ ‎مشهد-86‏‎ ‎با‎ ‎برخی‎ ‎رقم‌های‎ ‎زودرس‎ ‎گیلاس

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 879-887
ابراهیم گنجی مقدم؛ آرزو جلالی؛ ابوالفضل ایروانی؛ سیما بینا

16.

واکنش رشد، عملکرد و برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی هندوانۀ رقم چارلستون‌گری پیوندشده رو پایۀ هندوانۀ ابوجهل به تنش کم‌آبیاری

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 539-550
جاسم پرخیده؛ طاهر برزگر؛ فاطمه نکونام



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب