1.

Evaluating the Effects of Citric Acid Application on Reducing Decay, Maintaining Edibility and Shelf Life of Peach Fruits in Cold Storage

دوره 10، شماره 2، تیر 2023، صفحه 149-160
Fares Alhaj Alali؛ Mohammad Ali Askari Sarcheshmeh؛ Mesbah Bababalar

2.

آثار محلول‌پاشی مگافول بر عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی رقم ریوگرند تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 995-1009
زهرا اصفهانی؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی قهرمانی؛ جعفر نیکبخت

3.

اثر پایه‮های هیبرید کدو بر برخی صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی خربزه توده بومی سوسکی زرد تحت شرایط کمبود آب‬‬‬‬‬‬‬‬

دوره 19، شماره 3، آذر 1396، صفحه 701-715
داریوش رمضان

4.

اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور رقم ʻعسکریʼ

دوره 16، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 417-430
فرناز احمدی؛ عبدالرحمان محمدخانی

5.

اثر تنش کم آبی بر رشد، عملکرد، کیفیت میوه و کارآیی مصرف آب برخی توده‌های خربزه بومی ایران

دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 287-302
نگار حیدریان؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی

6.

اثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی در عمر انبارداری پرتقال‌های والنسیا، مارس ارلی و محلی جیرفت

دوره 35، شماره 3، خرداد 1383
ابوالفضل گلشن تفتی؛ محمدعلی شاه بیک

7.

اثر کم‌آبیاری در مراحل مختلف رشدی دو توده خربزه ایرانی بر رشد، عملکرد، کیفیت میوه و کارایی مصرف آب ‏

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 503-515
فرزاد تقدسی نیا؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ میترا اعلایی

8.

ارزیابی روابط عملکرد، صفات مرتبط با عملکرد و کیفیت میوه با استفاده از ضرایب همبستگی و تجزیه خوشه‌ای در برخی رگه‌های گوجه‌فرنگی

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 801-811
محمد بوجاریان؛ حسینعلی اسدی قارنه؛ مریم گل آبادی

9.

ارزیابی مقدماتی ویژگی های پومولوژیک 29 ژنوتیپ انتخابی زردآلو در شرایط آب‌و‌هوایی کرج

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 475-491
ناصر بوذری؛ سعید علیزاده؛ سیامک کلانتری

10.

بررسی برهم‌کنش پایه و رقم سیب بر صفات کمی و کیفی میوه در شرایط آب‌وهوایی مشهد

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1421-1433
الهه حسینی ثانوی؛ بهرام عابدی؛ طاهره پروانه

11.

بررسی تأثیر تغییرات فصلی مؤلفه های فیزیکی و شیمیایی روی میزان مواد مغذی در سواحل جنوبی دریای خزر

دوره 6، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 62-69
آسیه حاجی؛ محمدکاظم خالصی؛ خسرو خلیلی جانی

12.

بررسی تأثیر نیترات آمونیوم و آهن بر خواص کیفی و پاداکسندگی میوة سیب رقم گالا

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 203-211
مصباح بابالار؛ خدیجه جلیلی؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی

13.

تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 387-400
زینب عزیزی؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی

14.

تأثیر رژیم‌های مختلف آبیاری بر کیفیت و عمر نگهداری نیمه برش‌های تازۀ میوۀ هندوانۀ رقم کریمسون سوئیت

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 117-131
بشری علی بیگی؛ فروزنده سلطانی صالح آبادی؛ سیامک کلانتری

15.

تأثیر سطوح مختلف آبیاری بر رشد، عملکرد، کیفیت و کارایی مصرف آب گیاهان پیوندی و غیرپیوندی خربزۀ زرد جلالی در نظام آبیاری قطره‌ای

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 421-434
داریوش رمضان؛ معظم حسن پور اصیل؛ رضا صالحی؛ حسین دهقانی سانیچ

16.

مقایسه‎ ‎خصوصیات‎ ‎کمی‎ ‎وکیفی‎ ‎ژنوتیپ‎ ‎امیدبخش‎ ‎مشهد-86‏‎ ‎با‎ ‎برخی‎ ‎رقم‌های‎ ‎زودرس‎ ‎گیلاس

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 879-887
ابراهیم گنجی مقدم؛ آرزو جلالی؛ ابوالفضل ایروانی؛ سیما بینا

17.

واکنش رشد، عملکرد و برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی هندوانۀ رقم چارلستون‌گری پیوندشده رو پایۀ هندوانۀ ابوجهل به تنش کم‌آبیاری

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 539-550
جاسم پرخیده؛ طاهر برزگر؛ فاطمه نکونام



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب