1.

Effect of alcalase-mediated hydrolysis on the free radical scavenging activity and reducing power of whey protein isolate

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 58-62
Zeinab Mehdipour Biregani؛ Hamed Ahari

2.

اثر پپتیدهای استخراج شده از کنجاله تخم‌آفتابگردان بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 مهر 1402
حمید اشکور قربانی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد

3.

ارزیابی روش‌های مختلف هیدرولیز منابع پروتئینی و نقش پپتیدهای حاصل از هیدرولیز در تغذیه و سلامت حیوانات مزرعه‌ای

دوره 20، شماره 2، آذر 1399، صفحه 30-36
وحید یکانی؛ مریم ثاقبی

4.

بررسی خواص پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی ضایعات کشتارگاه مرغ

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 589-596
خاطره پرهیزکاری؛ ابراهیم حسینی؛ اکرم شریفی

5.

تاثیر پپتیدهای استخراج شده از کازئین بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و خاصیت آنتی اکسیدانی گوشت سینه جوجه های گوشتی

دوره 54، شماره 4، آذر 1402، صفحه 367-378
راضیه مختاری؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد؛ عیسی دیرنده

6.

مروری بر‌ تولید و ارزیابی اثر پپتیدهای زیست‌ فعال بر سلامت انسان و حیوانات

دوره 21، شماره 3، اسفند 1400، صفحه 46-51
نوشین باغی؛ مهدی عبادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب