1.

Nanotechnology in Food Packaging and Storage: A Review

دوره 15، شماره 2، تیر 2021، صفحه 122-153
Farideh Peidaei؛ Hamed Ahari؛ Seyed Amir Ali Anvar؛ Maryam Ataee

2.

اثرات تغذیه برگی کودهای نانو‌ نیتروژن و اوره بر ویژگی‌های کمی و کیفی هندوانه ابوجهل (Citrullus colocynthis L.)

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 155-168
محمد نیکبخت؛ محمود سلوکی؛ مهدی آران

3.

پیش‌درآمدی بر نانوفناوری

دوره 3، شماره 1، مهر 1401، صفحه 6-10
فاطمه کاظم ستوده

4.

تأثیر نانونقره بر آلودگی باکتریایی و شاخص‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی بادام GN15 کشت بافتی

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 119-128
الناز حاتمی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علیرضا قنبری؛ لطفعلی ناصری

5.

چارچوب سنجش نوآوری در نانوتکنولوژی: مطالعه‌‌ موردی حوزه‌‌ نانوتکنولوژی ایران

دوره 1، شماره 2، خرداد 1394، صفحه 89-105
حسین رضا علیزاده؛ حبیب الله طباطبائیان

6.

نانو خانه ها، خانه های آینده

دوره 30، شماره 30، خرداد 1386
سمیرا عباسعلی پور

7.

نشریه علمی دانشجویی میم

دوره 8، شماره 23، شهریور 1402، صفحه 1-58

8.

نقش نانوفناوری در حمل و نقل

دوره 3، شماره 1، مهر 1401، صفحه 11-16
محمدرضا مرتاضی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب