1.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی وحسی دسر لبنی فرا سودمند دارای مالت جو بدون پوشینه

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 501-509
مهرناز امینی‌فر؛ سعیده میانی؛ مهران اعلمی؛ منصور غفارپور؛ فرناز دستمالچی؛ یحیی مقصودلو؛ مریم محمدی

2.

بررسی کاریوتیپی برخی از ژنوتیپ های جو بدون پوشینه(Hordeum vulgare L.)

دوره 35، شماره 4، تیر 1383
سامان یزدان ستا؛ قاسم کریم زاده؛ زین العابدین طهماسبی سروستانی

3.

تأثیر فرسودگی بذر و تراکم بوته بر عملکرد و اجزای عملکرد جو بدون پوشینه

دوره 16، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 829-838
مهری خشت زر؛ سید عطاءاله سیادت

4.

تنوع ژنتیکی لاین های جو بدون پوشینه و تجزیه علیت براساس عملکرد دانه و سایر ویژگی‌های زراعی

دوره 11، شماره 1، فروردین 1388، صفحه 21-34
علیرضا پورمحمد؛ محمد مقدم واحد؛ محمود خسروشاهلی؛ سید ابوالقاسم محمدی؛ احمد یوسفی

5.

مطالعه اثرات سطوح مختلف جو بدون پوشینه بر فلورمیکروبی روده‌های کور ‌جوجه‌های گوشتی

دوره 64، شماره 1، فروردین 1388
سید داود شریفی؛ عباس برین؛ اکبر یعقوب فر؛ فرید شریعتمداری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب