1.

بررسی شاخص‌ها و عوامل مؤثر بر سواد غذا در میان خانوارهای روستایی، با تاکید بر نقش میانجی امنیت غذایی

دوره 53، شماره 3، مهر 1401، صفحه 871-887
بهاره زارعی منش؛ راضیه نامدار

2.

تأثیر سیستم‌های مختلف خاک‌ورزی و انواع کود بر ویژگی‏های کمی و کیفی زیره سبز

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 415-426
قاسم حسین طلایی؛ احمد قنبری؛ محمدرضا اصغری پور؛ حسن حبیبی؛ سید محسن موسوی نیک


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب