1.

The Impact of Biofilm Forming Rhizobacteria on Rhizoctonia solani Damping-off of Tomato Running title: The Impact of biofilm forming rhizobacteria on Rhizoctonia solani

دوره 8، شماره 1، مرداد 1398، صفحه 95-106
فاطمه عبدلی؛ وحید فلاح زاده ممقانی؛ اکبر شیرزاد

2.

اثر باکتری‌های تأمین‌کننده نیتروژن و فسفر بر ویژگی‌های نشای گوجه‌فرنگی

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 113-123
کامبیز مشایخی؛ ایوب قربانی دهکردی؛ سید جواد موسوی زاده؛ کامران رهنما

3.

اثر باکتری‌های تثبیت‌کننده نیتروژن و حل‌کننده فسفر بر برخی خصوصیات کمی و کیفی دو رقم ‏بگونیا (‏Begonia semperflorens‏)‏

دوره 53، شماره 3، آذر 1401، صفحه 615-628
فاطمه خنیده؛ معظم حسن پور اصیل؛ سید محمدرضا احتشامی

4.

اثر برخی سویه‌های باکتری حل‌کننده فسفات بر عملکرد و خصوصیات زراعی مهم لوبیای محلی گیلان در مقادیر مختلف کود فسفره

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 801-814
طاهره رضاپور کویشاهی؛ محمد حسین انصاری؛ معرفت مصطفوی راد

5.

اثر تلقیح باکتری‌های محرک رشد گیاه با خاک و سطوح مختلف کود فسفاته بر روی رشد و عملکرد گندم پاییزه

دوره 53، شماره 10، دی 1401، صفحه 2247-2259
محمد میرزایی حیدری؛ زهرا بابایی

6.

اثر کود شیمیایی اوره و کودهای آلی و زیستی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی و برخی از ویژگی‌های خاک در کشت زعفران

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 345-356
اعظم فعلی؛ سعیده ملکی فراهانی؛ حسین بشارتی

7.

اثر کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی زنیان در سطوح مختلف آبیاری

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 775-788
اسماعیل رضائی چیانه؛ جلال جلیلیان؛ ال ناز ابراهیمیان؛ سیدمحمد سیدی

8.

ارزیابی تأثیر باکتری‌های ریزوسفری محرک رشد بر بهبود شاخص‌های رشد گیاه سویا

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 671-687
حسین بشارتی؛ شهلا پاشاپور؛ محمود رضازاده

9.

‌ارزیابی تجزیۀ بیولوژیکی برخی از سموم کشاورزی کلره توسط باکتری‌های جدا‌شده (برخی از گونه‌های سودوموناس) از رودخانه‌های استان مازندران

دوره 68، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 155-163
زهرا یعقوب زاده؛ رضا صفری

10.

ارزیابی عملکرد، محتوای کلروفیل و مؤلفه‌های پر شدن دانه گندم در شرایط شوری خاک، کاربرد یونیکونازول و کودهای زیستی

دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 269-282
فاطمه اقایی؛ رئوف سید شریفی؛ حامد نریمانی

11.

بررسی اثربخشی باکتریهای حل‌کننده فسفات در قالب کود میکروبی فسفاته بر گیاه ذرت

دوره 49، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 71-81
محمدرضا ساریخانی؛ ناصر علی اصغرزاد؛ بهمن خوشرو

12.

بررسی اثر کودهای زیستی باکتریایی و قارچ میکوریزا بر عملکرد دانه و ترکیبات شیمیایی اسانس سه توده رازیانه

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 831-848
فاطمه زمانی؛ رضا امیرنیا؛ اسماعیل رضائی چیانه؛ امیر رحیمی

13.

بررسی امکان کنترل بیولوژیک بیماری سیاهک پنهان معمولی گندم توسط برخی ازجدایه های سودوموناس

دوره 37، شماره 7، تیر 1385
پژمان خدایگان؛ حسن رضا اعتباریان؛ غلام خداکرمیان؛ محمد ترابی

14.

بررسی تأثیر تلقیح ریزغدۀ سیب‌زمینی با باکتری‌های محرک رشد بر عملکرد و مقدار جذب عناصر غذایی

دوره 17، شماره 4، دی 1394، صفحه 911-924
فرشید حسنی؛ احمد اصغر زاده؛ محمدرضا اردکانی؛ آیدین حمیدی

15.

بررسی تاثیر کم‏آبیاری و کودهای فسفر بر خصوصیات‏ کمی و کیفی دو رقم سورگوم دانه‏ای (کیمیا و سپیده)

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 421-435
محیا انصاری جوینی؛ محمدرضا چایی چی؛ سیدمحمدرضا احتشامی

16.

بررسی تاریخ‏ کاشت، کود بیولوژیک و کشت مخلوط بر عملکرد و کمیت اسانس زیره سبز و شنبلیله

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 217-230
پرویز رضوانی مقدم؛ روح اله مرادی

17.

بررسی توان آزادسازی پتاسیم و فسفر برخی جدایه‌های باکتریایی در شرایط درون‌شیشه‌ای و شناسایی باکتری-های کارآمد

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 385-395
شکوفه مرادی؛ محمدرضا ساریخانی؛ ناصر علی‌اصغرزاد

18.

بررسی عوامل باکتریایی دخیل در ایجاد عارضه لکه برگی کیوی در ایران

دوره 52، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 105-119
الهه واثقی خوندابی؛ پژمان خدایگان؛ فرید بیکی فیروزجاهی

19.

بررسی فنوتیپی و بیماری‌زایی عوامل بیماری بلاست مرکبات در استان‌های شمال ایران

دوره 43، شماره 2، آذر 1391، صفحه 211-222
فرید بیکی؛ حشمت اله رحیمیان؛ ابراهیم محمدی گل تپه؛ مسعود شمس بخش؛ علی برزگر؛ آنتونی بوسکت؛ النا گارسیا والدس؛ جرج لالوکات

20.

تأثیر باکتری‌های محرک رشد گیاهی، فیلترکیک و علف‌کش بر رنگیزه‌های فتوسنتزی و مؤلفه‌های رشدی گیاه اسفناج

دوره 26، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 197-212
کوثر اسدزاده؛ حبیب اله نادیان قمشه؛ وحید کشاورز توحید؛ عبدالرضا سیاهپوش

21.

تأثیر پوششدار کردن بذر با باکتریهای محرک رشد و عناصر ریزمغذی بر عملکرد کمی و کیفی ذرت علوفهای

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 485-496
فاطمه سعادت؛ سید محمدرضا احتشامی؛ جعفر اصغری؛ محمد ربیعی

22.

تأثیر کاربرد باکتری‌های محرک رشد گیاه و کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت

دوره 43، شماره 1، مرداد 1391، صفحه 129-137
آیدا بهزاد؛ داود حبیبی؛ فرزاد پاک نژاد؛ احمد اصغرزاده؛ محمد عبدالهیان نوقابی

23.

تأثیر کاربرد کودهای زیستی بر عملکرد، کیفیت و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه گوجه فرنگی

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 621-632
پیمان شیخ علیپور؛ صاحبعلی بلندنظر؛ محمدرضا ساریخانی؛ جابر پناهنده

24.

تاثیر متانول و تلقیح بذر با باکتری‌های محرک رشد بر مولفه‌های پر شدن دانه، محتوای کلروفیل و عملکرد گلرنگ تحت سطوح مختلف آبیاری

دوره 23، شماره 4، دی 1400، صفحه 922-907
رئوف سید شریفی؛ رضا سید شریفی؛ حامد نریمانی

25.

کلونینگ اپرون گوگردزدایی مسیرs4 در سودوموناس

دوره 3، شماره 0، بهمن 1383
شمیم نقدی؛ جمشید راهب؛ باقر یخچالی؛ الهام آقائی¬مقدم

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب