1.

اثر روش‌های مختلف فرآوری حرارتی بر ارزش تغذیه‌ای دانه ماشک برای نشخوارکنندگان

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 427-436
آنا شیخعلی پور؛ علی حسینخانی؛ اکبر تقی زاده؛ حمید محمد زاده

2.

اثر سرعت تجزیه‌پذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاو‌های هلشتاین در اوایل دوره شیردهی

دوره 42، شماره 3، دی 1390، صفحه 207-219
حمید امانلو؛ بهزاد علیزاده؛ محمد حسین شهیر؛ طاهره امیر آبادی فراهانی

3.

اثر قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی،قابلیت هضم و تجزیه‌پذیری تفاله چغندرقند

دوره 40، شماره 4، اسفند 1388
مسعود دشتی ساریدرق؛ یوسف روزبهان؛ سید عباس شجاع‌الساداتی

4.

اثر نوع فرایند حرارتی بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری و تخمیرپذیری برون‌تنی پسماندهای لپه‌پاک‌کنی

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 247-261
فاطمه شمعی؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

5.

تأثیر عصاره تاننی استخراج‌ شده از محصول فرعی پسته با حلال‌های مختلف بر تجزیه‌پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 243-255
پیروز شاکری؛ حسن فضائلی؛ مجتبی زاهدی فر

6.

تأثیر گیاه و اسانس پونه بر فراسنجه‌های تخمیر، تولید گاز متان و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه بز به روش آزمایشگاهی

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 477-490
علی خضریان؛ محمد ابراهیم نوریان سرور؛ محمد مهدی معینی

7.

تاثیر عصاره شیرین‌بیان بر عملکرد رشد بره‌های پرواری، فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه

دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 25-36
آمنه ناصری مقدم؛ محمد ابراهیم نوریان سرور؛ فردین هژبری

8.

تعیین ارزش تغذیه‌ای و گوارش‌پذیری تفاله گوجه‌فرنگی قبل و بعد از روغن‌گیری در شرایط آزمایشگاهی (in vitro) و بررسی میزان تجزیه‌پذیری لیکوپن به روش درون شکمبه‌ای (in situ)

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 441-452
زهرا امینی فرد؛ علی کیانی؛ آرش آذرفر

9.

تعیین ارزش غذایی علف مورچه (Cressa Cretica) در مراحل گوناگون فنولوژیک رشد با روش‏های برون‏تنی، درون‏تنی، و کیسه‏های نایلونی در سیستان

دوره 45، شماره 2، مرداد 1393، صفحه 143-152
تقی نجفی؛ محمد رضا دهقانی؛ مصطفی یوسف الهی

10.

تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 35-45
نوید قوی پنجه؛ محمدحسن فتحی نسری؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر

11.

قابلیت هضم و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری مواد مغذی برخی از کنجاله‌های تخم پنبه تولید شده در ایران

دوره 37، شماره 4، اردیبهشت 1385
حمید امانلو؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ علی نیکخواه

12.

ناپدید شدن شکمبه‌ای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله کانولای عمل‌آوری نشده و عمل‌آوری شده با پرتوهای گاما و الکترون

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 83-93
فرزاد قنبری؛ تقی قورچی؛ پروین شورنگ؛ هرمز منصوری؛ نورمحمد تربتی نژاد



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب