1.

Amino Acid-Assisted Solvothermal Synthesis of LiFePO4 Cathode Materials

دوره 55، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 37-44
Amin Sarmadi؛ Seyyed Morteza Msoudpanah؛ Somaye Alamolhoda

2.

Promoted Growth and Improved Quality of Gerbera jamesonni L. Flowers Using Exogenous Application of Amino Acids

دوره 3، شماره 2، اسفند 2016، صفحه 155-166
Nafiseh Geshnizjani؛ Morteza Khosh-khui

3.

Study of Biochemical Traits and Mineral Elements in Date Palm Fruits under Preharvest Foliar Application of Organic Fertilizers and Micronutrients

دوره 10، شماره 2، تیر 2023، صفحه 125-140
Ali Hatami؛ Abdolhossein Abootalebi Jahromi؛ Abdolkarim Ejraei؛ Abdol Hossein Mohammadi Jahromi؛ Hamed Hassanzadeh Khankahdani

4.

اثرات تزریق اسیدهای آمینه، کربوهیدرات و اسید بوتیریک در تخم‌مرغ‌های جوجه‌کشی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 42، شماره 2، مهر 1390، صفحه 153-160
سید ناصر موسوی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ هوشنگ لطف اللهیان؛ علی اصغر صادقی

5.

اثر پرولین و اسید سالیسیلیک بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی استویا (Stevia rebaudiana Bert.)

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 209-219
عارفه راستگو؛ محسن ثانی خانی؛ عزیزاله خیری؛ میترا اعلایی

6.

اثر ترکیب نیتروژن، هیومیک‌اسید و وایتا فری بر عملکرد دانه، اجزای عملکرد دانه و صفات کیفی دو رقم آفتابگردان

دوره 25، شماره 2، تیر 1402، صفحه 387-403
عارفه علی پور قاسم آباد سفلی؛ علی نخزری مقدم؛ مهدی ملاشاهی؛ ابراهیم غلامعلی‌پور علمداری

7.

اثر کاربرد خارجی گلایسین ‌بتائین بر خصوصیات فیزیولوژیک و عملکرد گوجه فرنگی تحت تنش خشکی

دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 693-706
مریم تاتاری؛ رضا عباسی علی کمر

8.

اثر محلول‌پاشی با اسید‌های آمینه و همزیستی با گونه‌های قارچ مایکوریزا بر ویژگی‌های گیاه دارویی همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.)

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 615-629
مهدی طاهری اصغری

9.

برآورد نیاز متیونین بلدرچین ژاپنی در شرایط تنش مزمن گرمایی از هفت تا 21 روزگی

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 499-509
حسن شیرزادی؛ غلام رضا زابلی

10.

بررسی پروفیل اسید آمینه وتعیین تقریبی ترکیبات فیله ماهی گیش طلایی (Gnathanodon speciosus) صید شده از دریای عمان در دو فصل تابستان و زمستان

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 223-238
اسما جعفری؛ علی طاهری؛ مصطفی غفاری؛ زینب باوی

11.

بررسی تأثیرات تزریق مواد مغذی مختلف به کیسة زردة تخم‌مرغ‌های بارور، همراه با 36 ساعت گرسنگی پس از تفریخ، بر قابلیت جوجه‌کشی، عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 17-27
نگین امیری؛ محمد سالار معینی؛ شیما تشرفی؛ محدثه اسلامی

12.

بررسی تأثیر الگوهای مختلف تغذیه پروتئین بر عملکرد رشد و اجزای لاشه جوجه‌های گوشتی سویه تجاری کاب

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 553-562
بهروز دستار؛ محسن رجب زاده نسوان؛ محمود شمس شرق؛ مختار مهاجر

13.

بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد

دوره 67، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 123-136
گلی نوری؛ ولی جعفری؛ رسول قربانی؛ شیدا گلی

14.

بررسی راندمان تولید، ترکیبات تقریبی و اسیدهای آمینه پودر دو گونه خیار دریایی Holothuria loeucospilataو Stihcopus hermani برای تولید کپسول

دوره 72، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 97-103
یزدان مرادی؛ ملیکا ناظمی؛ منصوره قائنی؛ فرحناز لکزائی؛ سوسن شاهرخی

15.

تأثیر روش‌های مختلف فرآوری بر مؤلفه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلت هضم روده‌ای پروتئین خام و اسیدهای آمینۀ کنجالۀ سویا در گاوهای هلشتاین

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 353-362
علی خلج هدایتی؛ یداله چاشنی دل؛ مهدی دهقان بنادکی؛ اسداله تیموری یانسری

16.

تأثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روش‌های دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 45، شماره 3، مهر 1393، صفحه 235-243
کاضم یوسفی کلاریکلائی؛ حسین مروج؛ سیدعبداله حسینی؛ عباس پاکدل

17.

تأثیر کاربرد اسید آمینه و روی بر جذب و انتقال روی و آهن در کلزا در شرایط کشت محلول

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 379-392
محمد هادی میرزاپور؛ احمد گلچین؛ امیر حسین خوشگفتارمنش؛ محمد مهدی طهرانی

18.

تأثیر کاهش پروتئین قابل سوخت‌وساز همراه با افزودن لیزین و متیونین محافظت‌شده شکمبه‌ای بر عملکرد میش‌های آبستن افشاری

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 89-102
سیدسعید موسوی؛ حمید امانلو؛ علی نیکخواه؛ علی مصطفی تهرانی؛ حمید رضا میرزایی الموتی

19.

تأثیر محلول‌پاشی برگی اسید گلوتامیک بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم آلبیون ‏در شرایط هیدروپونیک

دوره 53، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 439-452
صلاح الدین مصلحتی فرد؛ حمید حسن پور

20.

تاثیر تنظیم جیره غذایی حاوی کنجاله تخم پنبه بر اساس آمینو اسیدهای قابل هضم و آمینو اسیدهای کل روی عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 37، شماره 4، اردیبهشت 1385
مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ علی نیکخواه

21.

تاثیر کاربرد روی و آهن کلات شده با اسید‌آمینه گلایسین بر عملکرد و ترکیب عناصر پر مصرف و کم مصرف در اندام‌های هوایی برنج

دوره 53، شماره 4، تیر 1401، صفحه 763-776
شهرام محمود سلطانی؛ مریم حسینی چالشتری؛ کبری تجددی طلب رشتی؛ حسن شکری واحد؛ مریم شکوری کتیگری

22.

تعیین تراکم و ضرایب قابلیت هضم حقیقی اسیدهای آمینة پودر گوشت و استخوان در خروس‌های بالغ لگهورن سکوم‌برداری‌شده

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 327-334
حسین جانمحمدی؛ حسن نصیری‌مقدم؛ ابوالقاسم گلیان؛ جواد پور رضا؛ محسن دانش مسگران

23.

مطالعه تأثیر محرک‌های رشد گیاهی بر عملکرد غده کل و قابل‌فروش و صفات کیفی سیب‌زمینی رقم ‏سانته

دوره 53، شماره 3، آذر 1401، صفحه 769-783
محمدرضا رفیع؛ عبدالستار دارابی دارابی؛ مریم جوادزاده

24.

مقایسه تاثیرتزریق درون تخم‌مرغی L و DL متیونین بر رشد جنین، درصد جوجهدرآوری و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 151-160
مرتضی غلامی؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ حمید دلدار؛ محمد کاظمی فرد



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب