1.

Forage quality of three life forms of rangeland species in semi arid and semi humid regions in different phenological stages

دوره 15، شماره 2، اسفند 2010، صفحه 71-74
H Arzani؛ Z Ahmadi؛ H Azarnivand؛ M.R. Bihamta

2.

اثر سطح استفاده از مولتی آنزیم های مختلف تجاری بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی گندم

دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 287-297
فرشته جمیلی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمد حسن آبادی؛ حیدر زرقی

3.

اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 159-174
علی محمد هوشمندی؛ محمد بوجار پور؛ اکبر یعقوبفر؛ سمیه سالاری؛ حسن رکنی

4.

ارزیابی اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 321-327
ندا شیخ؛ حسین مروج؛ محمود شیوا زاد؛ آرمین توحیدی

5.

برآورد مقدار انرژی علوفه اسپرس ایران بر اساس داده های ترکیبات شیمیایی و آزمایش تولید گاز

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 741-748
حسین غلامی؛ سید احمد میرهادی؛ کامران رضایزدی

6.

بررسی تاثیر مراحل فنولوژی بر کیفیت علوفه گونه‌های مختلف

دوره 4، شماره 1، اسفند 1387
حسین ارزانی؛ مرضیه مسیبی؛ علی نیکخواه

7.

پیش‌بینی انرژی قابل سوخت‌وساز ارقام رایج جو در استان البرز با استفاده از معادلات تابعیت خطی

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 73-81
رسول اکبری؛ حسین مروج؛ کامران رضا یزدی

8.

پیش‌بینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت بر اساس ترکیبات شیمیائی نمونه های مختلف سبوس گندم با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 223-232
مصطفی لطفی؛ فرید شریعتمداری؛ حامد احمدی؛ محسن شرفی

9.

تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت‌وساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد و سوخت‌وساز نیتروژن و انرژی در دوره رشد بلدرچین ژاپنی

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 145-157
محمد یازرلو؛ سید داود شریفی؛ فرید شریعتمداری؛ عبدالرضا صالحی؛ مختار ملاکی

10.

تأثیر سطوح مختلف انرژی متابولیسمی جیره بر عملکرد تولید و پاسخ ایمنی مرغان بومی ‌ایران

دوره 67، شماره 2، تیر 1391، صفحه 149-157
اردشیر محیط؛ حسین صادقپور؛ علیرضا حسابی؛ فرهنگ روز مهر

11.

تاثیر عصاره شیرین‌بیان بر عملکرد رشد بره‌های پرواری، فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه

دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 25-36
آمنه ناصری مقدم؛ محمد ابراهیم نوریان سرور؛ فردین هژبری

12.

تعیین احتیاجات انرژی نگهداری و رشد در بوقلمون‌های در حال رشد به دو روش کشتار مقایسه‌ای و شاخص رشد نسبی

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 247-259
فاطمه فولادوند؛ علی کیانی؛ سید داود شریفی؛ آرش آذرفر

13.

تعیین ارزش غذایی پودر گیاه خرفه و بررسی تأثیر سطوح آن در جیره بر عملکرد مرغ‏های تخمگذار

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 107-118
محمدرضا جمالی؛ محمدرضا قربانی؛ احمد طاطار؛ سمیه سالاری؛ مرتضی چاجی

14.

تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت وساز پودر ضایعات کشتارگاهی طیور

دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 339-348
مطلب ابراهیمی؛ Hamed Ahmadi؛ فرید شریعتمداری

15.

تعیین معادلات برآورد انرژی قابل سوخت و ساز گندم بر اساس دو روش نمونه برداری از فضولات و محتویات ایلئومی در دو سن مختلف در جوجه های گوشتی

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 191-202
محمدرضا زبده؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد

16.

تعیین و مقایسه کیفیت علوفه پنج گونه مرتعی در مراحل مختلف رشد فنولوژیکی

دوره 37، شماره 4، اردیبهشت 1385
حسین ازرانی؛ عباس احمدی؛ حسین آذرنیوند؛ علی‌اشرف جعفری

17.

رتبه بندی رقم های سورگوم علوفه ای کشت شده به منظور تغذیه دام براساس روش مدیریت تصمیم گیری چند معیاره

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 545-555
حسین غلامی؛ سید عبداله حسینی؛ کامران رضایزدی

18.

کیفیت علوفه گونه‌های مرتعی در مراتع استپی «چنگوله» استان ایلام

دوره 65، شماره 3، آذر 1391، صفحه 277-288
حسین ارزانی؛ مهدی معمری؛ جواد معتمدی؛ ﻣﺎﺷﺎاﷲ محمد پور



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب