1.

اثر جایگزینی روغن ماهی با روغن سویا یا کلزا بهمراه مکمل ال کارنیتین بر عملکرد رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 74، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 117-126
سید محمد علی جلالی؛ مسیب کیانی؛ سید امیر حسین جلالی؛ جواد پوررضا

2.

تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus)

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 407-415
سارا پورحسین سارمه؛ امیرهوشنگ بحری؛ بهرام فلاحتکار؛ مهتاب یارمحمدی؛ علیرضا سالارزاده

3.

مقایسه اثر ال-کارنیتین و بتائین بر روی روغن‌های ماهی و ذرت در جیره غذایی، و تأثیر آنها بر پروفایل اسیدهای چرب و شاخص‌های خونی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 75، شماره 3، مهر 1399، صفحه 288-299
مهناز حسین پور؛ سعید مشکینی؛ ابراهیم حسین نجد گرامی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب