1.

Characterization of Four Famous Red Grapevine Cultivars

دوره 6، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 259-272
Fatemeh Roshani Bakhsh؛ Gholam Reza Sharifi-Sirchi؛ Davood Samsampoor

2.

Comparison and Evaluation of Oil Content, Composition and Antioxidant Properties of Pistacia atlantica and Pistacia khinjuk Grown as Wild

دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 165-174
Saeid Hazrati؛ Mostafa Govahi؛ Mohammad-Taghi Ebadi؛ Farhad Habibzadeh

3.

بررسی اثر اندازه بنه و آغشته‏ سازی بنه با پلی‏آمین‏ها بر عملکرد و صفات رویشی و کیفی زعفران

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 467-485
سمیه احسان فر؛ علی سروش زاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ مجید قربانی جاوید

4.

تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 309-318
هانیه پورقاسم؛ آریا باباخانی؛ هانیه رستم زاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب