1.

ارزیابی تأثیر اسید سالیسیلیک بر انبارمانی میوۀ سیب رقم‌های زرد و قرمز لبنانی (Red & Golden Delicious)

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 551-562
زهرا صداقتی؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان

2.

ارزیابی تأثیر سالیسیلیک‌اسید بر انبارمانی میوه لیمو‌ترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime)

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 1045-1059
مژده یوسفی؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ محمد حسین شمشیری

3.

ارزیابی تأثیر محلول‌پاشی جیبرلین و کلسیم در مراحل مختلف رشدی بر برخی صفات کمی و کیفی فلفل دلمه ای

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 823-832
میثم محمدی؛ مهدی صیدی؛ اورنگ خادمی

4.

پیش‌بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوۀ انار با استفاده از روش غیرزیانبار پردازش تصویر

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 443-451
علی میرحسینی؛ حسین صادقی؛ حسین مرادی

5.

تأثیر اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های پاداکسندگی انگور رقم‌های ‌"شاهانی" و ‌"فخری"

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 301-312
فاطمه نظری؛ موسی رسولی؛ معصومه ملکی

6.

تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دورۀ نگهداری اناردانۀ رقم رباب نی‌ریز

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 943-952
اصغر رمضانیان؛ پگاه احمدی؛ فریبرز حبیبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب