تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,225 |
تعداد مقالات | 67,685 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,994,865 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,665,902 |
1. | Improving the rheological properties of 18% wheat flour as affected by transglutaminase enzyme | |
دوره 3، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 138-146 | ||
Rahim Rahebi Bardi؛ Mahsa Tabari؛ Hamid Tavakolipor | ||
2. | اثر گلوتن و آرد مالت جو بر روی بیاتی و کیفیت نان بربری | |
دوره 36، شماره 3، خرداد 1384 | ||
محمد سعید یارمند؛ سید مهدی سیدین اردبیلی | ||
3. | ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم | |
دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 169-177 | ||
منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان؛ گودرز نجفیان؛ مرتضی خمیری | ||