1.

Improving the rheological properties of 18% wheat flour as affected by transglutaminase enzyme

دوره 3، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 138-146
Rahim Rahebi Bardi؛ Mahsa Tabari؛ Hamid Tavakolipor

2.

اثر گلوتن و آرد مالت جو بر روی بیاتی و کیفیت نان بربری

دوره 36، شماره 3، خرداد 1384
محمد سعید یارمند؛ سید مهدی سیدین اردبیلی

3.

ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 169-177
منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان؛ گودرز نجفیان؛ مرتضی خمیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب