1.

برآورد ترکیب‌پذیری و هتروزیس در برخی از لاین‌های کاهوی ایرانی از طریق تلاقی دای‌آلل

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 981-992
عاطفه طبسی؛ محمدرضا حسندخت؛ محمدرضا فتاحی مقدم

2.

بررسی نوع عمل ژن و ترکیب‌پذیری صفات مهم زراعی در کلزا

دوره 42، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 41-52
ولی اله محمدی؛ اعظم عرب نژاد؛ حسن زینالی؛ عبدالهادی حسین زاده؛ حسن امیری اوغان

3.

تجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی‌ دای‌آلل

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 321-339
سید فاضل میراحمدی؛ محمد رضا حسندخت؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ محمدرضا نقوی؛ کرامت اله رضایی

4.

تجزیه ژنتیکی عملکرد و اجزای آن در لاین‌های آفتابگردان با استفاده از طرح تلاقی لاین ×‌‌ تستر در شرایط تنش وبدون تنش خشکی

دوره 36، شماره 2، اردیبهشت 1384
مهدی خانی؛ جهانفر دانشیان؛ حسن زینالی خانقاه؛ محمد‌رضا قنادها

5.

تجزیه و تحلیل ترکیب‌پذیری عملکرد اسانس گشنیز تحت رژیم‌های متفاوت آبیاری با استفاده از روش GGE بای‌پلات

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 189-199
امیر قلی زاده؛ حمید دهقانی؛ مصطفی خدادادی

6.

تجزیۀ دووجهی داده‌های به‌دست‌آمده از تلاقی دای‌آلل در توده‌های بومی طالبی ایرانی

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 323-333
حمید دهقانی؛ رسول محمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب