1.

آنالیز دی‌آلل کراس برخی صفات تولیدمثلی در ماهیان زینتی (Puntius tetrazona)

دوره 68، شماره 4، دی 1394، صفحه 505-520
غلامرضا داشاب؛ حسین اکبری؛ سید ایمان فاضل

2.

آنالیز نیم دای‌آلل صفات مرتبط با عملکرد و کیفیت میوه در لاین‌های گوجه‌فرنگی

دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 1011-1025
سمیه نظامی؛ سید حسین نعمتی؛ حسین آروئی؛ محمد کافی

3.

برآورد پارامترهای ژنتیکی برخی صفات اقتصادی در گاوهای شیری آمیخته ایران

دوره 41، شماره 3، آذر 1389، صفحه 215-221
مریم اردلان فر؛ سعید حسنی؛ سعید زره داران؛ محمدباقر صیادنژاد

4.

برآورد ترکیب‌پذیری عملکرد و اجزاء آن با استفاده از تجزیه دی‌آلل در ارقام طالبی ایرانی

دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 257-286
محمود اکرمی؛ حمید دهقانی؛ مختار جلالی جواران؛ رسول محمدی

5.

برآورد ترکیب‌پذیری و هتروزیس در برخی از لاین‌های کاهوی ایرانی از طریق تلاقی دای‌آلل

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 981-992
عاطفه طبسی؛ محمدرضا حسندخت؛ محمدرضا فتاحی مقدم

6.

برآورد ترکیب‏ پذیری و هتروزیس در توده‏ های خربزه و طالبی ایرانی از طریق تلاقی دای‏ آلل

دوره 2، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 75-89
محمود رقامی؛ محمدرضا حسندخت؛ ذبیح الله زمانی؛ محمد رضا فتاحی مقدم؛ عبدالکریم کاشی

7.

برآورد هتروزیس و ترکیب‌پذیری در ذرت به روش تلاقی‌های دای آلل

دوره 36، شماره 2، اردیبهشت 1384
عبد الحمید رضایی؛ بهمن یزدی صمدی؛ عباسعلی زالی؛ عبدالمجید رضائی؛ علیرضا طالعی؛ حسن زینالی

8.

بررسی میزان ترکیب پذیری و آثار سیتوپلاسمی به روش دای آلل در ذرت

دوره 4، شماره 0، تیر 1378
علیرضا طالعی؛ حسن نیکخواه کوچکسرایی

9.

بررسی و امکان‌سنجی تولید ارقام هیبرید ارزن مرواریدی در ایران

دوره 55، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 63-73
رضا عطائی؛ مسعود ترابی؛ احمد قاسمی؛ محمدرضا شیری

10.

تجزیه و تحلیل میانگین نسل‌ها برای بررسی عملکرد و صفات مرتبط به آن در خربزه

دوره 43، شماره 3، آبان 1391، صفحه 293-304
سیداحسان فیضیان؛ حمید دهقانی؛ مختار جلالی جواران؛ عبدالمجید رضایی

11.

مقایسه فاصله ژنتیکی ومرفولوژیکی با هتروزیس براساس نشانگر RAPD درهیبریدهای جو

دوره 36، شماره 2، اردیبهشت 1384
سپیده ترابی؛ منصور امیدی؛ علی‌اکبر شاه نجات بوشهری؛ محمدرضا قنادها



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب